• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte endol hakkında bilgisi olan varmı? Zor durumdayım.

Damla89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
4
2
1
26
Merhaba. Bir sene önce 19 haftalık bir kaybım var. Çok zor dönemler yaşadım. Bu yıl Allah ım bir daha bebek nasip etti çok şükür ama 19 haftada aynı şekilde rahim ağzı açılması ve kesenin 6 cm dışarı çıkması ile kötü bir tabloyla ameliyat oldum. Çok şükür ki fark ettim ve kese patlamadan hastaneye kendimi atabildim. Şuan 22 haftalığım. 15 gün hastanede yattım. Öyle böyle bi şekilde 3 hafta geldik. Kasılmalar 3dkda bir e düştüğü için endol verildi günde 4kere. Yan etkilerinden bahsetti kasılmalar ı da önledi şimdiye kadar ama geçen gittiğimde suyu baya azaldığını endolun böule bir etkisinin olduğunu söyledi doktor endol yerine nidilat verdi. Ama kasılmalar mı nidilat kesmiyor baya kanama ile hastaneye gittim. Tekrar endol e döndük bol su iç dedi ve endole devam ettim. Bu hafta yine suyun yine azalmış acaba su mu geliyor dedi ama sanmıyorum böyle bişey hissetmedim. Endolün etkisidir diye düşünüyorum. Onu keselim dedi tekrar nidilat a başladım. Ama şuan yine kasılmalar ım var kendi kendime endol e döndüm. Kısaca sorum şu bu tabloda bilgisi olan var mı endol suyu azaltma azaltma bitecek hale getirir mi? Yoksa bi noktada durur mu lütfen bilgisi olan bana yardım etsin.

Back