gebelikte el uyuşması

narkhosis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
53
6
37
11. haftamdaydım ancak 6. haftadan beri geceleri ellerim uyuşuyor. neden olabilir acaba?

11. haftamdaydım ancak 6. haftadan beri geceleri ellerim uyuşuyor. neden olabilir acaba?

Canım bendede var o hemde aynı senın gıbı o haftalarda başladı halada devam ediyor.karpal tunel sendromu.vucut su topladıgından fogum yapınca. Gecermiş geçmesse amelkyat dedı dr.fızık tedavıcıye gıt bıleklık verıyo atel ben baya kullandım.pek fayda etmedi ama devamlı takınca agrımı dındırıyodu biraz bez bıle sıkamıyordum karpuz kesemiyordum şuan bile zor yazıyorum geçmiş olsun.benim doğum yakın geçerse yazarım sana.hayırlısı artık.

internette doğumdan sonra geçtiği söyleniyor inşallah geçer canım. gerçekten uykumdan uyandırıyor beni, rahatsız ediyorbez sıkamama falan ilerki haftalarda mı oldu senin yoksa aynı zamanda mıydı canım?

internette doğumdan sonra geçtiği söyleniyor inşallah geçer canım. gerçekten uykumdan uyandırıyor beni, rahatsız ediyorbez sıkamama falan ilerki haftalarda mı oldu senin yoksa aynı zamanda mıydı canım?
Ilerleyen zamanlarda önce sol eldeydı sonra saga da gectı berbat birsey ozellıkle gece ağrıyor zaten.yaşamayan bilemez benimki baya ulerı boyuttu.boyun damarımda daralma vardı onla alakalıda olabılırmiş.dıgumu bekliyorum işte unş geçer.atel kullan mutlaka

bnde de 20li haftalarda falan başladı... Yaz aylarında sıcakta özellikle çok daha fazlaydı.. vücutta ödem olustuğu için sinirler sıkışıyormuş ondan. Doğumdan sonra geçmezse romotologa görün dedi... Hvalar serinleyince şişliğim azalınca biraz hafifledi benimde

6. Haftadayim benim de elim uyusuyor uykudan uyandiriyor beni bi de ustune gece bulantisi3. Gebeligim ve yine zor olacak sanirim

Bendede o durum vardı ama ben hamile değildim sonra bir japonyada eğitim görmüş çıkıkçıya gittik ve el masajıyla ve 1 seansla iyileştim boyum damarım yerinden oynamış bende bende bel fıtığı var sandım , bu çıkıçı sen bana gelmeseydin dedi bu epey başına iş açardı dedi ben bükülemiyordum çok ağrılarım vardı iyiki adama ras gelmişim sonra başkalarına da bu adam bol,bol başarılı tedavi gerçekleşti ki iyileşemeyenler profesörlere dahi gitmiş ama şifa bulamamış akrabalarımda var , ve hepside memnun kaldı yurtdışında ablam dahi ondan dolayı ağrılarına şifa buldu ondada boyun fıtığı var halen tedavi görüyor

Bendede o durum vardı ama ben hamile değildim sonra bir japonyada eğitim görmüş çıkıkçıya gittik ve el masajıyla ve 1 seansla iyileştim boyum damarım yerinden oynamış bende bende bel fıtığı var sandım , bu çıkıçı sen bana gelmeseydin dedi bu epey başına iş açardı dedi ben bükülemiyordum çok ağrılarım vardı iyiki adama ras gelmişim sonra başkalarına da bu adam bol,bol başarılı tedavi gerçekleşti ki iyileşemeyenler profesörlere dahi gitmiş ama şifa bulamamış akrabalarımda var , ve hepside memnun kaldı yurtdışında ablam dahi ondan dolayı ağrılarına şifa buldu ondada boyun fıtığı var halen tedavi görüyor
bunu yazmanız üzerinden 6 yıl geçmiş ama hamileler üzerinde tedavi uyguluyor mu ?

X