Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. haftamdaydım ancak 6. haftadan beri geceleri ellerim uyuşuyor. neden olabilir acaba?
Ilerleyen zamanlarda önce sol eldeydı sonra saga da gectı berbat birsey ozellıkle gece ağrıyor zaten.yaşamayan bilemez benimki baya ulerı boyuttu.boyun damarımda daralma vardı onla alakalıda olabılırmiş.dıgumu bekliyorum işte unş geçer.atel kullan mutlakainternette doğumdan sonra geçtiği söyleniyor inşallah geçer canım. gerçekten uykumdan uyandırıyor beni, rahatsız ediyorbez sıkamama falan ilerki haftalarda mı oldu senin yoksa aynı zamanda mıydı canım?
11. haftamdaydım ancak 6. haftadan beri geceleri ellerim uyuşuyor. neden olabilir acaba?
bunu yazmanız üzerinden 6 yıl geçmiş ama hamileler üzerinde tedavi uyguluyor mu ?Bendede o durum vardı ama ben hamile değildim sonra bir japonyada eğitim görmüş çıkıkçıya gittik ve el masajıyla ve 1 seansla iyileştim boyum damarım yerinden oynamış bende bende bel fıtığı var sandım , bu çıkıçı sen bana gelmeseydin dedi bu epey başına iş açardı dedi ben bükülemiyordum çok ağrılarım vardı iyiki adama ras gelmişim sonra başkalarına da bu adam bol,bol başarılı tedavi gerçekleşti ki iyileşemeyenler profesörlere dahi gitmiş ama şifa bulamamış akrabalarımda var , ve hepside memnun kaldı yurtdışında ablam dahi ondan dolayı ağrılarına şifa buldu ondada boyun fıtığı var halen tedavi görüyor