ben nerdeyse 39 haftalik hamileyim. bu son haftaya kadar spor yapmaya devam ettim. 3. aydan sonra basladim. spor salonunda 30 dk eliptik yaptim, 10 dk agirlik calismasi yaptim, 10 dk. da esneme egzersizleri yaptim. hamile kalmadan onceki spor temponuz cok onemli. eger 0'dan baslayacaksaniz sadece yuruyusle yetinin, ama onceden de spor yapiyorduysaniz duzeninizi cok fazla degistirmenize gerek yok. ben 30 dk kisalttim egzersiz suremi.
cok sukur hamileligim cok rahat geciyor. en ufak bir sikayetim olmadi. hala da cok iyi hissediyorum, bunu buyuk oranda duzenli egzersize borcluyum. insallah dogumumu da kolaylastiracak. su siralar sadece kegel egzersizleri ve comelme calismalari yapiyorum.
canım tebrık ederım gerçekten örnek ve bilinçli bir anne adayısın ki az kalmıs sağlıklı bır anne olacaksın bır an once bebeğine kavusman dılegıyle,
dediğin gibi bende su an 3 aydır düzenli kosuyordum belkı bu aya hamıle olabılırım dıye yürüyüşe çevirdim koşu bandında hergun 5 km kadar yaklasık 45 dk ve benı de yormuyor bu sekılde devam etmeyı dusunuyorum eğer ılk 3 ay sıkıntım da olmazsa sonuna kadar devam edıcem aksılık olmazsa,
ebru şallının kitabını aldım o da ılk 3 ay ara vermıs sonrasında baslamıs dogum gunune kadar yürüyüş yüzme ve hoca eşliğinde hamıle egzersızı yapmıs
sen ne kadar kılo aldın canım mutlaka kıloda etkısı olmustur bence
bende çok almak ıstemuıyorum ınsallah hamıle olurum da 7-8 kıloyla bıtırıım
hergun duzenlı olarak kendını zorlamadan yürüyüş yapılırsa herşey daha ıyı olur dıye dusunuyorum arkadaslar
ben çalıştığım iin sporahiç vakit ayıramıyorum malesef,
iş yerindede masa başındayım,akşam eve gidincede yemeği yedikten sonra uykum geliyormirmirmirmir erkenden yatıyorum,hafta sonlarıda heryere arabayla gidiyorum,
durumum çok vahim gibi :çok üzgünüm:
ben nerdeyse 39 haftalik hamileyim. bu son haftaya kadar spor yapmaya devam ettim. 3. aydan sonra basladim. spor salonunda 30 dk eliptik yaptim, 10 dk agirlik calismasi yaptim, 10 dk. da esneme egzersizleri yaptim. hamile kalmadan onceki spor temponuz cok onemli. eger 0'dan baslayacaksaniz sadece yuruyusle yetinin, ama onceden de spor yapiyorduysaniz duzeninizi cok fazla degistirmenize gerek yok. ben 30 dk kisalttim egzersiz suremi.
cok sukur hamileligim cok rahat geciyor. en ufak bir sikayetim olmadi. hala da cok iyi hissediyorum, bunu buyuk oranda duzenli egzersize borcluyum. insallah dogumumu da kolaylastiracak. su siralar sadece kegel egzersizleri ve comelme calismalari yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?