• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Düşük

Patronice006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
7
2
1
32
Merhaba kizlar siteye yeni katildim. Sizde de benim durumuma yakin seyler yasayan varmi bilgi almak istedim.Adetim Eylulun 28 inde oldu en son bu ayda 28 inden snra test yaptim evde 2.ci cizgi silik cikti 2 gun sonra ozelde kan testi yaptim beta 90 cikti tekrar 2 gun snra doktora gittim oda kab testi istedi 2 gundeki sonuc 95 cikti sagliksiz gebelik dedi bekledik 2 gun snra tekrar kan testi istedi 99 cikti doktor ayni seyi soyledi dusuk yapiyo olabilirsin dedi o arada az kanamam basladi ztn dusuk yapmam icin dokto ilac verdi vajinal yoldan o gun cok agrim oldu sabaha kdr kanamayla az pihtilar gitti agrim sabah gecti kanamam da hatta aldigim ilaclar erimemis tekrar cikti cocuk dusmemis sanirim doktora gittim tekrar kan testi yapti 1 gunde 99 dan 161 e cikmis oda sasirdi kese fln gorulmuyo sadece rahim duvarin kalinlasmis dedi pazartesi tekrar kan ver 300 degerlerde cikarsa takibe alcaz diyo fakat benm bugun kanamam basladi bu durumlari yasayan varmi aranizda kafam cok karisti :((

Canım çok bilgim yok ama o ilaç düşük yapman içinmiş ve çocuğa zararı bence sadece düşük yapmana sebep olur. O da ilk ilacı verdiğinde olurdu bence... Şimdi ilacı kullanmiyorsan bence düşük kanaması değildir. Ama ben senin yerinde olsam acile giderdim şimdi.. Bi kontrol ettiririm. İnsallah bi sorun yoktur.. bebeğin sana tutunuyordur..

Back