Gebelikte Düşen Kan Değerinden Dolayı Serumla Demir Alımı

Kızlar bende Akdeniz anemisi var birde demir kanımı uyükseltmiyor ve gün geçtikçe düşüyor 11 den 20 haftalık hamileyim 9.5 a düştü şu an ve daha da düşmesinden korkuyorum demir pekmez işe yaramıyor benim gibi olan var mı

Kızlar bende Akdeniz anemisi var birde demir kanımı uyükseltmiyor ve gün geçtikçe düşüyor 11 den 20 haftalık hamileyim 9.5 a düştü şu an ve daha da düşmesinden korkuyorum demir pekmez işe yaramıyor benim gibi olan var mı
Canim bende akdeniz anemisi yok ama ksnimdaki demir sürekli düşuyor.hamileligimin basinda doktor demir igneleri vermisti.onlarla baya yuksepmisti.12 ye falan cikmisti ki ilk defa bu kadsr yukselmisti kan degerim.ama simdi doguma yakin tekrardan düsmüs.yine kan ignesi istedim dr dan bana alerji falan yapabilir deyip vermedi.hap verdi.ama bu bastaki doktorum degildi.tekrar onumu arasam mi acaba

kan tahlilimde hem ferritin hem demir hemde demir bağlama kapasitesi sonucu var. Hangisine bakmam gerekiyor artış var mı diye kızlar ? kansızlık var ve sezeryan olacagım

Benmde ferrintn değerim 7 düştü 2hafta dr vegaferon fort kullanıyorum yükselme olmamış doktorum 3hafta günde 2kere ilacı iç dedi ama korkuyorum günde 2kere içmeye

X