Gebeliğe Hazırlık Gebelikte domestos kullanimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Merhaba bayanlar bisey soracagim. Bende eylulde allah nasip ederse insallah dogum yapacagim. Fakat gunluk tuvalet banyoyu domestos ile yikiyoruz ya bebege zararli olurmu ben agzima sal bagliyorum fircaliyorum sonra cikiyorum cok nefes almadan sonra esim yarim saat sonra duruluyor e bazen bulasiklardada yada yuzeylerin temizligindede kullaniyoruz. Kullanmasak olmaz sanki heleki tuvalet banyoda cunku bocek cikiyor heleki su hastalik varken. Ama zararli ise yapmayayim napayim

Zararlı tabi. Tuvalet banyo her gün gerek yok çok fazla. Hele bulaşıkta asla kullanmayın gebelikte değil normalde de kullanmayın. Ben hamileyken çıkardım hayatımdan daha kullanmadım şimdi mecburen sadece evin girişini kapıları yerleri 1/10 seyreltilmiş çamaşır suyu ile siliyorum ama tüm evin camlarını açıyorum hemen buharlaşsın hava sirkülasyonu ile diye. Siz bi de hamilesiniz çocuğunuz astım olur mazallah

Oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim ama malesef kullanmasam bocek cikiyor wcden su donemdede bocekte tehlikeli

Canım bana da yardımcı geliyordu gelmiyor suan koronadan dolayı çarşamba günü evi temizledim ve banyoya kullandım bende onun dışında yerlere de kullandım ama suyla seyreltip tabi yerlerim beyaz yani koymadan da olmaz.. banyonun penceresini ac ağzını kapıyormuşsun zaten bide eldiven tak eline yine de cok haşır nesir olma ve 2 kisi degil misiniz?, her gun temizlemeye gerek yok bence canım bende hergun kalkarken klozetten cif banyo sıkıyorum fis fis hata aslinda...

Canim bizim apartmanda bahceye bakan adam tasindi bircok agac var ilgisi varmi bilmiyorum ama o gittikten sonra kucuk kahverengi bocekler cikmaya basladi. Bir gun atlayayim camasir suyunu bakiyorum varlar. Simdi koronada varya korkuyorum iyice tasirlar falan diye. Ama bebege zararliysa sadece deliklere dokerim napayim. Yada en azindan 3 gunde bir dokerim. Ama pskolojikmi bilmem sanki onsuz temiz olmuyor ozellille mutfak tezgahlari falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…