GEBELİKTE DİYETİSYEN

periyrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhabalarr 10 haftalık gebeyim şuan. Merak ettiğim bir konu var gebelikte diyetisyen ile görüşen çalışan oldu mu ? ben biraz balıketli ve kilo almaya müsait bir insanım. Hem doğru kilo alımı sağlamak hemde hangi yemekten ne kadar yemeliyim ya da ne yesem sağlıklı olur veyahut kötü bir durumdayken danışabileceğim bir doktor diyetisyen olsun istiyorum ama bir yandan da emin değilim. Dün mesela ilk görüşme vardı diyetisyen ile uçak yolcuğulu geçirdim bulantım ve halsizliğim vardı kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum sonra görüşelim dedim, kendisi birkaç tavsiye verdi hemen ve uyguladım ve gerçekten iyi geldi.Sadece aranızda bu dönemde bunu uygulayan var mı ya da düşünen birbirimize fikir olsun, düşüncelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :KK200:

tam da açmayı düşündüğüm konu

ne bulduysam yiyen biri olduğum için gebelikle diyetisyenle ilerlemek istiyorum

online gebe diyetisyen tavsiyelerine açığım

Demiii bende öyleyim sağlısız bir şey tüketmiyorum ama içimde bir duygu doğru yapmıyorsun bir şeyleri diyor.
Ben online ierleyeceğim çalıştığım için ınstagrama xxxxx yazarsan kendisi çok tatlı bir insan ben onunla çalışmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalarr 10 haftalık gebeyim şuan. Merak ettiğim bir konu var gebelikte diyetisyen ile görüşen çalışan oldu mu ? ben biraz balıketli ve kilo almaya müsait bir insanım. Hem doğru kilo alımı sağlamak hemde hangi yemekten ne kadar yemeliyim ya da ne yesem sağlıklı olur veyahut kötü bir durumdayken danışabileceğim bir doktor diyetisyen olsun istiyorum ama bir yandan da emin değilim. Dün mesela ilk görüşme vardı diyetisyen ile uçak yolcuğulu geçirdim bulantım ve halsizliğim vardı kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum sonra görüşelim dedim, kendisi birkaç tavsiye verdi hemen ve uyguladım ve gerçekten iyi geldi.Sadece aranızda bu dönemde bunu uygulayan var mı ya da düşünen birbirimize fikir olsun, düşüncelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :KK200:
Ben gebeligimin 5. haftasında başladım diyetisyene gitmeye. İlk üç ay kilo vereceksin, ikinci üç ay muhafaza edeceğiz kilonu, son üç ayda ise kilo alımını minimum düzeyde tutmaya çalışacağız dedi. Gerçekten kilo verdim ama bebeğimin kalbi durdu. Kürtajım daha çok yeni. Ama devam edeceğim kilo vermeye.

Ben gebeligimin 5. haftasında başladım diyetisyene gitmeye. İlk üç ay kilo vereceksin, ikinci üç ay muhafaza edeceğiz kilonu, son üç ayda ise kilo alımını minimum düzeyde tutmaya çalışacağız dedi. Gerçekten kilo verdim ama bebeğimin kalbi durdu. Kürtajım daha çok yeni. Ama devam edeceğim kilo vermeye.
neden kalbi durdu...:KK61:

neden kalbi durdu...:KK61:
Nedenini biz de bilmiyoruz. Bu ikinci kürtaj olmuşum. İlkinde kalbi hiç atmadı, ikincisinde 9+4te durdu. Patoloji sonuçlarında sorun yok, genetik test yaptıracağız eşimle.

Akıntının rengi önemli bu durumda tedirgin olduysanız vakit kaybetmeden gidin dra

Ben online diyetisyenle görüşüyorum gebelik başından beri, biraz kilolu gebe kaldığım için. 21 haftalığım 1 kilo aldım şu anlık. Hedefim 8-9 kiloyla bitirmek bakalım. Tavsiye ederim ben diyetisyen işini bence kontrollü olmayı sağlıyor haftalık tartı olduğu için

Özel hastanede ikili tarama yaptıran varmı yenı ücret bılen varmı?

Back