- 25 Haziran 2016
- 41
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi parlar1106
-
Canim ben cok cektigim icin disle ilgili ne sorulursa cevap vercem dedim 14.haftada iki disime izin alinarak dolgu yaptirdim 17.haftada da 20lik disimi cektirdim tabi onun oncesinde antibiyotik de ictim cunku agzim acilmiyordu apseden.cok sakin kalmaya calistim bir sorun olmadi bebegim etkilendi mi bilmiyorum onu dogunca gorcem fakat iki doktorumdan da hicbir sey olmaz korkma sozlerini duydum.dis agrisi cekilecek birsey deil ben pipetle besleniyordum agridan dolayi yine de en iyisini kadin dogumcun bilir cok cok gecmis olsunMerhaba ben son adet tarihime göre 14 haftalık hamileyim 1 haftadır çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum karanfil sarımsak karanfil yağı hiç biri fayda etmedi dişin çekilmesi gerekiyo hamileyken diş çektiren var mı bebeğe olumsuz bi etkisi var mı acaba
ben de 20 lik ağrısı yüzünden baya telaşlanmıştım.. tabi benim tüm diş etlerim ağrıyordu.. çünkü günde 1.5 paket sigara içiyordum ve bırakınca diş etleri kendini salıyor... her ağrıdığında koş fırçala.. her ağrıdığında git gargara yap.. 1 2 hafta daha sabret geçmezse diğer çözümleri dene bence...Merhaba ben son adet tarihime göre 14 haftalık hamileyim 1 haftadır çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum karanfil sarımsak karanfil yağı hiç biri fayda etmedi dişin çekilmesi gerekiyo hamileyken diş çektiren var mı bebeğe olumsuz bi etkisi var mı acaba
Çok teşekkür ederim bende dayanamadım acile gittim aynen izin kağıdı istediler sabahtan doktoruma gidcem diş doktoru çekmemiz lazım dişi yoksa bu acıyı çekersin dedi bakalım yarına kadar hiç olmazsa dayancamIlk 3 ay ve son 3 ay onermiyolar cektirmeyi. 3-6 ay arasi yaptirabilirsin sabredebilirsen.
Ameliyatla 20lik disi bile alabiliyolar.
Agrin cok kotuyse hamilelikte kullanilabilen dusuk dozlu antibiyotikler var. Bi gorun derim. Sonra sorarsin kadin dogumcuna ilaclari kullanabilir miyim diye
Ben 8 aylikken dayanamayacagim boyuta gelmistim. Mecburen cektiler. Ama bunun icin kadin dogumcudan izin kagidi istiyorlar dis hekimleri. Kendinimi kasmam sonucu erken dogum riski olusuyomus. Hic bir doktor vermedi bu kagidi. Sonra icerisinde dis hekimligi olan bi hastaneye gittim. Kadin dogumcuyu da cagirarak cektiler disimi. Sukur bir durum olmadi
İnşallah bişeyi yoktur bebeğinizin çok teşekkür ederim gittim doğum doktorumdan izin kağıdı istediler bakalım yarın izin kağıdı almak için gidcemCanim ben cok cektigim icin disle ilgili ne sorulursa cevap vercem dedim 14.haftada iki disime izin alinarak dolgu yaptirdim 17.haftada da 20lik disimi cektirdim tabi onun oncesinde antibiyotik de ictim cunku agzim acilmiyordu apseden.cok sakin kalmaya calistim bir sorun olmadi bebegim etkilendi mi bilmiyorum onu dogunca gorcem fakat iki doktorumdan da hicbir sey olmaz korkma sozlerini duydum.dis agrisi cekilecek birsey deil ben pipetle besleniyordum agridan dolayi yine de en iyisini kadin dogumcun bilir cok cok gecmis olsun
Aynen bende 1 haftadır gargara karanfil yağı sarımsak ne denediysem geçmedi dün gece hiç yatamadım sabaha kadarda devam edince mecburen acile gittim izin kağıdı istediler bakalım ne olcak artık çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinben de 20 lik ağrısı yüzünden baya telaşlanmıştım.. tabi benim tüm diş etlerim ağrıyordu.. çünkü günde 1.5 paket sigara içiyordum ve bırakınca diş etleri kendini salıyor... her ağrıdığında koş fırçala.. her ağrıdığında git gargara yap.. 1 2 hafta daha sabret geçmezse diğer çözümleri dene bence...
Bende çektim dis ağrısı Berbat birsey ilaç veriyo Dr ama hiç faydası olmamıştı cunku en hafif ilaci veriyo dr.ve 1 hafta sonra cektirdim ve iki disti.cektirdigim zaman bile agriodu..bebeğe bi zararı yok canım suan kızım 9aylik sağlıklı maşaallahÇok teşekkür ederim bende dayanamadım acile gittim aynen izin kağıdı istediler sabahtan doktoruma gidcem diş doktoru çekmemiz lazım dişi yoksa bu acıyı çekersin dedi bakalım yarına kadar hiç olmazsa dayancam
Aynen berbat birsey diş ağrısı çok şükür Allah bağışlasın kızınızı kaç aylık hamileydiniz çektirdiğiniz zamanBende çektim dis ağrısı Berbat birsey ilaç veriyo Dr ama hiç faydası olmamıştı cunku en hafif ilaci veriyo dr.ve 1 hafta sonra cektirdim ve iki disti.cektirdigim zaman bile agriodu..bebeğe bi zararı yok canım suan kızım 9aylik sağlıklı maşaallah
Ben daha 14 haftalığım o yüzden korkuyorum doktor izin verse bile içim rahat olmycak amiin çok teşekkür ederim sağolunAmin cümlemizin inşaallah.21 haftaliktim.Dr iziniyle çektirdiler tabii.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşaallah..
Allah yardımcın olsun..zor gerçekten ben sabaha kadar evin iÇinde dolaniodum..sabaha karşı zor bela uykuya dalıodum.Ben daha 14 haftalığım o yüzden korkuyorum doktor izin verse bile içim rahat olmycak amiin çok teşekkür ederim sağolun
Aynen bende öyleyim şu anda teşekkür ederim sağolunAllah yardımcın olsun..zor gerçekten ben sabaha kadar evin iÇinde dolaniodum..sabaha karşı zor bela uykuya dalıodum.
Süt isitip icsene belki geçer ben öyle yapiodum.bende azda olsa işe yariodu belki sende de olur..Aynen bende öyleyim şu anda teşekkür ederim sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?