Gebelikte diş ağrısı

Kelebekcik00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
54
-13
Arkadaşlar 30 haftalik hamileyim bir suredir siddetli dis ağırısı çekiyorum parol ise yaramıyor karanfil yağı artık alıştım oda ise yaramıyor evde vemcaine sprey var dişi uyusturmak icin hamilelikte kullansam bir zararı olur mu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben parolu ağrıyan dişimin üzerine koyuyordum baya etkili oluyordu,içmek bende de işe yaramıyordu bir deneyin isterseniz. Geçmiş olsun. Ama bence bir dişçiye de gidin. Hamilelikte kesinlikle diş müdahalesi olmaz diye bir şey yok. Ciddi bir çürüğünüz falan varsa o şekilde durması çok daha zararlı bebek için.

Enfeksiyonlu dış bebeğe zarar verebilir bı dişçi görsün, gerekirse antibiyotik falan kullanırsınız

Dişçiye gitmen lazım yavrum o zararsız ilaçları yazar bir süre kullan sonra bırak diyecek zaten

Arkadaşlar 30 haftalik hamileyim bir suredir siddetli dis ağırısı çekiyorum parol ise yaramıyor karanfil yağı artık alıştım oda ise yaramıyor evde vemcaine sprey var dişi uyusturmak icin hamilelikte kullansam bir zararı olur mu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim

boşuna canınız daha fazla yakmayın dişçiye gidin bence beklemeyin enfeksiyon daha zararlı sizin için acil durumlarda kanal dolgu yapılıyor sadece film filan çekmiyorlar

X