• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Diş ağrısı ve Çözümü... deneyin hanımlar ;)

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Merhaba arkadaşlar bir çoğumuz gebelikte diş ağrısı çekmişizdir ve bu ağrı dayanılmaz bir sancıdır :31: bir çoğumuz doktora gitmekten ilaç kullanmaktan yada dişimizi çektirmekten korkmuşuzdur bebeğimize bişi olur diye aynı sorunu bende gebeliğimin ilk aylarında yaşadım ilaç kullanamadım dişimi çektiremedim bugün hamile bir arkadaşım da aynı sıkıntıyla ağlayarak telefon açtı :26: benimde diş ağrısı çektiğimi biliyordu sen ne yaptın nasıl geçirebilirim diye sordu bende yaptığım karışımı ona tarif ettim ve şimdi teşekkür etmek için tekrar beni aradı:1: benim bulduğum çözüm herkesin evde hazırlayabileceği birşey inan faydasını hemen göreceksiniz ve bana dua edeceksiniz:1:
1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok:34:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bir çoğumuz gebelikte diş ağrısı çekmişizdir ve bu ağrı dayanılmaz bir sancıdır :31: bir çoğumuz doktora gitmekten ilaç kullanmaktan yada dişimizi çektirmekten korkmuşuzdur bebeğimize bişi olur diye aynı sorunu bende gebeliğimin ilk aylarında yaşadım ilaç kullanamadım dişimi çektiremedim bugün hamile bir arkadaşım da aynı sıkıntıyla ağlayarak telefon açtı :26: benimde diş ağrısı çektiğimi biliyordu sen ne yaptın nasıl geçirebilirim diye sordu bende yaptığım karışımı ona tarif ettim ve şimdi teşekkür etmek için tekrar beni aradı:1: benim bulduğum çözüm herkesin evde hazırlayabileceği bir ilaç inan faydasını hemen göreceksiniz ve bana dua edeceksiniz:1:
1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok sonuçta:34:

bilgi için tşkler .bu sarımsağı butun olarak mı atıcaz yoksa ezicekmiyiz.bide sirkenin ne sirkesi olduğu önemli mi üzüm veya elma fark eder mi???

aklımızda bulunsun teşekkürler
rica ederim birilerine faydam olsun istedim diş ağrısı berbattır bilirim:31:

bilgi için tşkler .bu sarımsağı butun olarak mı atıcaz yoksa ezicekmiyiz.bide sirkenin ne sirkesi olduğu önemli mi üzüm veya elma fark eder mi???

rica ederim... sarımsak bütün olacak ezmeye gerek yok birde üzüm sirkesi olacak:34:

Keşke daha önce görüp deneme fırsatım olsaydı bende hamıleliğimin ilk aylarında yaşadım tuzlu zeytın koymuştum doktor kızdı orayı zeytının tuzu yakmış ben en sonunda çektırdım kurtuldum.inşaallag birilerine faydası olur

Hamileliğimin ilk ayında çektim gece ağrıdan ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti eşim nette baktı sarımsak ve soğanı dövün suyunu ağrıyan bölgeye sürün diyormuş o gün yaptım geçti ama akşam yeniden dişim başladı 2 ayda bir çekicez sanırım sizin tavsiyenizi deniyorum şimdi inşallah etkili olur şimdiden tşk.

Az önce denedim biraz hafifledi dişim umarım çabucak geçer

Merhaba arkadaşlar bir çoğumuz gebelikte diş ağrısı çekmişizdir ve bu ağrı dayanılmaz bir sancıdır :KK31: bir doktora gitmekten ilaç kullanmaktan yada dişimizi çektirmekten korkmuşuzdur bebeğimize bişi olur diye aynı sorunu bende gebeliğimin ilk aylarında yaşadım ilaç kullanamadım dişimi çektiremedim bugün hamile bir arkadaşım da aynı sıkıntıyla ağlayarak telefon açtı :26: benimde diş ağrısı çektiğimi biliyordu sen ne yaptın nasıl geçirebilirim diye sordu bende yaptığım karışımı ona tarif ettim ve şimdi teşekkür etmek için tekrar beni aradı:KK1: benim bulduğum çözüm herkesin evde hazırlayabileceği birşey inan faydasını hemen göreceksiniz ve bana dua edeceksiniz:KK1:
1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok:KK34:
Mrb bende hamileyim ve yirmilik disim cok agriyordu ve apse olusmustu. Bu tarifi denedim agrisi hemen gectisiskilnligide ikinci uygulayisimda gecti. Cok tessekkurler tarif icin
Merhaba arkadaşlar bir çoğumuz gebelikte diş ağrısı çekmişizdir ve bu ağrı dayanılmaz bir sancıdır :KK31: bir çoğumuz doktora gitmekten ilaç kullanmaktan yada dişimizi çektirmekten korkmuşuzdur bebeğimize bişi olur diye aynı sorunu bende gebeliğimin ilk aylarında yaşadım ilaç kullanamadım dişimi çektiremedim bugün hamile bir arkadaşım da aynı sıkıntıyla ağlayarak telefon açtı :26: benimde diş ağrısı çektiğimi biliyordu sen ne yaptın nasıl geçirebilirim diye sordu bende yaptığım karışımı ona tarif ettim ve şimdi teşekkür etmek için tekrar beni aradı:KK1: benim bulduğum çözüm herkesin evde hazırlayabileceği birşey inan faydasını hemen göreceksiniz ve bana dua edeceksiniz:KK1:
1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok:KK34:

Geçmiş olsun hanımlar yardımcı olabildiğime çok sevindim :)

Bende hemen deniycem ocağa koydum bile 20 lik dişim çok ağrıyor

Vallahi allah razı olsun hızır gibi yettiniz.. şükürler olsun geçti.. mide bulantısına kusmama yanarken diş ağrısı geldi zor bir hamilelik geçiriyorum.. rabbim hepimize sağlıklı evlat versin
:nazar:

Bitek bende işe yaramadi sanırm cok canm yanıyor uyku haram oldu dayanamiyorm artk :(

devamlı sirke sarımsakla olcak iş değil ağzımın içinden deriler soyuldu.. tamam ağrıyı geçiririyo ama tahrişte ediyor.. ben o diş ağrısından sonra sensodin diş macunu kullanmaya başladım çok şükür arada hafif yoklasada geçti... ha birde decavit kullanmaya başladım onunda büyük etkisi oldu

arkdaslar bende hamıleyım yukarda bı arkds sırke ve sarımsak dedı dun denedım denemez olaydım evı koku sardı ben dahıl kocam kaynanam hepımızın mıdesı bulandı sakın denemeyın bı etkısıde yok mıdenız mahvolur

1 hafta boyunca gece gündüz diş ağrısı çekyim yapmadığım şey kalmadı aglamaktan uykusuzluktan kafayı yicektim aynı anda iki dişim birden gitti apse olmuş içten aman allahım o ağrıyla yemin ediyorum 4 5 kere doğururdum gitmediğim doktor kalmadı hiç biri müdahele etmedi ellemediler sorumluluk kabul etmediler en son bi dişçi bulduk çok sükür temizledi kanal tedavisi baßlattı geçici dolgu yaptı 1 aydır iyiyim adamın ayağına kapandım beni kurtar diye dicem o ki hiç bişe fayda etmiyo ne tuz ne sarımdak ne karanfil hiçbişe tek çözüm ya benim gibi yapmak yada kökten çektirmek

Demin denwdim ve vercekten işe yarıyor lakın çok agır kokusu tadı tabi agrı çekmekten daha iyidir cok teşekkürler allah razı olsun :)

Doktorum da ilk aylarda raporsuz yapamam dedi, ki anne adayı olarak zaten riske de girmek istemiyorsun haliyle. Bana sarımsak ve zeytinyağı önerdi uyuşturuyormuş. Her akşam yatmadan 1 saat önce yapıyorum, sarımsağı rendeleyin hafif zeytinyağı ile karıştırıp kürdan ile sorunlu dişin üzerine bırakıyorum, 10-15 dk sonra çıkartıyorum ama etkisi gitmesin diye su ile çalkalamıyorum birde dişin olduğu tarafı fircalamamaya çalışıyorum. Mikrobunu kırsın diye listerine zero alkolsüz ağız suyunu kullanıyorum, tahriş etmeden o bölge temizlenmiş oluyor. İnşallah işinize yarar.

Back