Merhaba arkadaşlar bir çoğumuz gebelikte diş ağrısı çekmişizdir ve bu ağrı dayanılmaz bir sancıdır bir çoğumuz doktora gitmekten ilaç kullanmaktan yada dişimizi çektirmekten korkmuşuzdur bebeğimize bişi olur diye aynı sorunu bende gebeliğimin ilk aylarında yaşadım ilaç kullanamadım dişimi çektiremedim bugün hamile bir arkadaşım da aynı sıkıntıyla ağlayarak telefon açtı :26: benimde diş ağrısı çektiğimi biliyordu sen ne yaptın nasıl geçirebilirim diye sordu bende yaptığım karışımı ona tarif ettim ve şimdi teşekkür etmek için tekrar beni aradı benim bulduğum çözüm herkesin evde hazırlayabileceği birşey inan faydasını hemen göreceksiniz ve bana dua edeceksiniz
1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok
1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok
Son düzenleme: