Mutlaka yaptırın. Adsm’lerin durumu ne yazık ki hiç iç açıcı değil.Hanımlar merhaba 13+3 haftalık hamileyim. Üst çene sağ en arka dişim kırılmış ve içine yemek yerken artıklar kaçıyor beni havaya zıplatıyor o derece üstelik çalışıyorum ders anlatırken çok sorun yaşıyorum çocuklara ,bu sabah uyandığımda sağ yanağım balon gibiydi anladım ki enfeksiyonlu diş . HEMEN kadın doğum doktoruma gittim izin aldım bekleme hemen yaptır dedi .İzin kağıdı yazdı. Devlet diş hastanesine gittim aynı gun. Kadın dogum doktorum adrenalins lokal anestezi ile işlem yapılabilir yazmış . Diş hekimi devlet hastanesinde adrenalinsiz anestezi yok özelde var dedi . Antibiyotik yazdı. Atoksilin 1000 mg bunu da kullanmaya korkuyorum zararı olmaz dedi gene de tedirgin oldum. İlacı kullanıp olmazsa özele gideceğim basına gelen var mı geceleri uyutmuyor beni
Merhaba, benim de yirmilik dişim baş verdiği için o bölgede şişlik ve hafif bir iltihaplanma söz konusu. Boğazım da agrıyor sanırım disimdeki enfeksiyondan... Bugün diş hekimine gittim herhangi bir işlem yapılmadı sadece Largopen antibiyotik yazıldı. O da 1000 mglık amoksisisilin içeren bir antibiyotik. Diş hekimi bunu gebelikte kullanabilirsin dedi. Ama ben henüz 9 haftalık hamileyim henüz ilk trimesterde olduğum için korkuyorum. Sizce kullanabilir miyim? Doktoruma mesaj attım henüz mesajımı görmedi.Mutlaka yaptırın. Adsm’lerin durumu ne yazık ki hiç iç açıcı değil.
Atoksilin bildiğim kadarıyla amoksisilin içeren bir antibiyotik ve etken maddeye alerjiniz yoksa gebelikte kullanılabiliyor. Yine de kadın doğum hekiminize sorun içiniz rahat etsin. Ama ne olursa olsun o dişinizi tedavi ettirin. Şimdi ağrısı geçse bile tedavi edilmediği için saatli bomba gibi her an tekrar problem çıkartabilir size.
İçinizi rahatlatmak için yazıyorum diş hekimi olarak benzer bir sorun yaşadım gebeliğimde bende 1000 mg amoksisilin grubu bir antibiyotik kullandıktan sonra tedavimi yaptırdım. Bebeğim de gayet sağlıklı bir şekilde vaktinde doğdu.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Geçmiş olsun öncelikle sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaMerhaba, benim de yirmilik dişim baş verdiği için o bölgede şişlik ve hafif bir iltihaplanma söz konusu. Boğazım da agrıyor sanırım disimdeki enfeksiyondan... Bugün diş hekimine gittim herhangi bir işlem yapılmadı sadece Largopen antibiyotik yazıldı. O da 1000 mglık amoksisisilin içeren bir antibiyotik. Diş hekimi bunu gebelikte kullanabilirsin dedi. Ama ben henüz 9 haftalık hamileyim henüz ilk trimesterde olduğum için korkuyorum. Sizce kullanabilir miyim? Doktoruma mesaj attım henüz mesajımı görmedi.
Tamamdır, çok teşekkür ederim cevabınız için.Geçmiş olsun öncelikle sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Ben de ilk trimesterda kullanmıştım antibiyotiği. Genelde zaten ilk trimesterda ya da son trimesterda olan hastalarımıza antibiyotik reçete ediyoruz. İkinci trimester diş tedavileri için güvenli kabul edildiğinden o dönemde direkt tedaviye geçiyoruz. Ben kendi hastalarıma gerekli görürsem reçete ediyorum benzer durumda ama mutlaka kadın doğum hekimiyle de görüşmelerini istiyorum. Zaten siz de sormuşsunuz. Doktorunuzun onayıyla kullanabilirsiniz bence. Ama lütfen tedaviyi ihmal etmeyin.
Merhba diş hekimi olduğunuzu söylemişsiniz o yüzden bende size bisey sormak istiyorum 10 haftalik hamileyim diş hekimim bana amoxicilline 1g verdi bende onu suyla yuttum sonradan fark ettim ki üzerinde suyla eritp için yazıyor o yüzden biraz korkuyorum bebege zarar verir mi diyeMutlaka yaptırın. Adsm’lerin durumu ne yazık ki hiç iç açıcı değil.
Atoksilin bildiğim kadarıyla amoksisilin içeren bir antibiyotik ve etken maddeye alerjiniz yoksa gebelikte kullanılabiliyor. Yine de kadın doğum hekiminize sorun içiniz rahat etsin. Ama ne olursa olsun o dişinizi tedavi ettirin. Şimdi ağrısı geçse bile tedavi edilmediği için saatli bomba gibi her an tekrar problem çıkartabilir size.
İçinizi rahatlatmak için yazıyorum diş hekimi olarak benzer bir sorun yaşadım gebeliğimde bende 1000 mg amoksisilin grubu bir antibiyotik kullandıktan sonra tedavimi yaptırdım. Bebeğim de gayet sağlıklı bir şekilde vaktinde doğdu.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Efervesan şeklinde vermiş sanırım doktorunuz. İlacın tam ismi ne bilmiyorum ama sanmıyorum bir sıkıntı olacağını. Belki biraz midenizi rahatsız edebilir. Ya da ilaç emiliminde sorun olabilir. Ama bebeğe bir zarar vereceğini zannetmiyorum. Tabi yine doktorunuza danışmakta fayda var. Geçmiş olsun çokMerhba diş hekimi olduğunuzu söylemişsiniz o yüzden bende size bisey sormak istiyorum 10 haftalik hamileyim diş hekimim bana amoxicilline 1g verdi bende onu suyla yuttum sonradan fark ettim ki üzerinde suyla eritp için yazıyor o yüzden biraz korkuyorum bebege zarar verir mi diye
Hanımlar merhaba 13+3 haftalık hamileyim. Üst çene sağ en arka dişim kırılmış ve içine yemek yerken artıklar kaçıyor beni havaya zıplatıyor o derece üstelik çalışıyorum ders anlatırken çok sorun yaşıyorum çocuklara ,bu sabah uyandığımda sağ yanağım balon gibiydi anladım ki enfeksiyonlu diş . HEMEN kadın doğum doktoruma gittim izin aldım bekleme hemen yaptır dedi .İzin kağıdı yazdı. Devlet diş hastanesine gittim aynı gun. Kadın dogum doktorum adrenalins lokal anestezi ile işlem yapılabilir yazmış . Diş hekimi devlet hastanesinde adrenalinsiz anestezi yok özelde var dedi . Antibiyotik yazdı. Atoksilin 1000 mg bunu da kullanmaya korkuyorum zararı olmaz dedi gene de tedirgin oldum. İlacı kullanıp olmazsa özele gideceğim basına gelen var mı geceleri uyutmuyor beni
Cok teşekkür ederimEfervesan şeklinde vermiş sanırım doktorunuz. İlacın tam ismi ne bilmiyorum ama sanmıyorum bir sıkıntı olacağını. Belki biraz midenizi rahatsız edebilir. Ya da ilaç emiliminde sorun olabilir. Ama bebeğe bir zarar vereceğini zannetmiyorum. Tabi yine doktorunuza danışmakta fayda var. Geçmiş olsun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?