Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç değerlikli maalesef cnmSantafer Fort tablet 2 değerliğemi giriyor 3 değerliğemi
Arkadaşım ferrum fort 3 değerlikli.
Cnm,zaten bunlar demir preparatı değil hayatım.Hamileliğinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için verilen preparatlar.canım bana doktor progestan ve megadyn verdi bunlar nasıl?
Sevgili arkadaşım,tıpta herkese göre bir doğru yoktur.Genel doğrular vardır.İki değerlikli demirin emilim ve biyoyararlanımı yüzde 93 tür.Üç değerlikli demirin biyoyararlanımı ise yüzde 4,5.Bu çalışma bilimsel olarak 4327 hasta üzerinde yapılmıştır.Doktorlarınız tabii ki fark yok diyebilir.Ama sağlık sektöründe çok rahat bir şekilde görüyorum ki,ticari nedenlerle bolca 3 değerlikli demir reçeteleniyor.Doktorun kendisi ya da eşi hamile olduğunda merak etmeyin o kadar duyarlı davranıyorlar ki,kesinlikle 2 değerlikli demir kullanılıyor.C Vitamini meselesine gelince,askorbik asit yani c vitamini demirin emilimini kolaylaştırır.Ama üç değerlikli demirin emilimi zaten yok denecek kadar azdır ki neyini çoğaltsın.Bence doktorlarınzın gösteremediği duyarlılığı siz bebeklerinize gösterin.Ya da bu işin gerçek uzmanlarına gidin.kızlar arkadasın yazdıklarını okuyunca ilgimi çekti belki siz de ilgilenirsiniz.hamile bilgi sitesinden demir hakkındaki yazıda okudum konuyu acan arkadasın dediği gibi 2 değerlikli demir 3 değerlikli demire göre daha kolay emiliyormus ancak C VİTAMİNİ 3 değerlikli demiri 2 değerlikli demire cevirerek emilimini kolaylaştırıyormus.benm dr .um ferplexfol verdi kullanmam için.okudum bu da 3 değerlikli.söylesem eminim değiştirmeyecek en iyisi bu diyecek.bu durumda benm gibi 3 dğerlikli demir kullanan arkadaslar c vitamini alarak 2 değerlikliye cevırebiliriz ki zaten kullandıgımız vitamin tabletlerinde de bol miktarda c vitamini var.cok uzun oldu ama paylaşmak istedim.herkese güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.
Sevgili arkadaşım,tıpta herkese göre bir doğru yoktur.Genel doğrular vardır.İki değerlikli demirin emilim ve biyoyararlanımı yüzde 93 tür.Üç değerlikli demirin biyoyararlanımı ise yüzde 4,5.Bu çalışma bilimsel olarak 4327 hasta üzerinde yapılmıştır.Doktorlarınız tabii ki fark yok diyebilir.Ama sağlık sektöründe çok rahat bir şekilde görüyorum ki,ticari nedenlerle bolca 3 değerlikli demir reçeteleniyor.Doktorun kendisi ya da eşi hamile olduğunda merak etmeyin o kadar duyarlı davranıyorlar ki,kesinlikle 2 değerlikli demir kullanılıyor.C Vitamini meselesine gelince,askorbik asit yani c vitamini demirin emilimini kolaylaştırır.Ama üç değerlikli demirin emilimi zaten yok denecek kadar azdır ki neyini çoğaltsın.Bence doktorlarınzın gösteremediği duyarlılığı siz bebeklerinize gösterin.Ya da bu işin gerçek uzmanlarına gidin.