• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte demir ilaci

tugce sonmez

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
158
26
13
24
Kizlar 12 haftalik gebeyim ve doktorum oroferon yazdi demirim dusuk oldugu icin ama asiri migde bulantisi ve kusma yapti bu hapi kullanan ve bu etkileri goreniniz oldumu

Kizlar 12 haftalik gebeyim ve doktorum oroferon yazdi demirim dusuk oldugu icin ama asiri migde bulantisi ve kusma yapti bu hapi kullanan ve bu etkileri goreniniz oldumu
Bana da olmuştu yanında kabızlıkla birlikte şimdi sidefer stick kullanıyorum ağza dökülüyor tadı devlet karşılamıyor ama herhangi bir yan etkisi de yok devletin veordikleri hepsi aynı sorunu yaptı bende oroferon, ferrum, feramat, fertamir hiçbiri iyi gelmedi.

Merhaba.
Ben hamileyken doktorum bunu kullandırtmıştı.
Herhangi bi yan etkisi olmadı.
Doğum yapana kadar kullandım.

Eklentiler

• 1000022701.jpg
    1000022701.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 70
Bana da olmuştu yanında kabızlıkla birlikte şimdi sidefer stick kullanıyorum ağza dökülüyor tadı devlet karşılamıyor ama herhangi bir yan etkisi de yok devletin veordikleri hepsi aynı sorunu yaptı bende oroferon, ferrum, feramat, fertamir hiçbiri iyi gelmedi.
Kesinlikle sidefer öneririm haptan nefret ediyorum sidefer kolalı jelibon gibi geliyo bana😂

Size kesinlikle katılıyorum demir ilaçları beni de mahvetti hatta sidefer stick ilk kullanırken bile korkuyla kullandım ama hiç yan etkisi olmadı. Doktor günde 2 tane kullanmamı söyledi içerisinde 30 tane var fiyatı 550 tl 15 gün gideceğini düşününce diğer ilaçlara göre maliyeti yüksek ama sorun etmiyorum

Merhaba bu bahsettiğiniz büyük tuvaletinizde değişikliğe sebep oldu mu? Genelde demir ilaçları dışkı rengini değiştiriyor öyle yaptı mı?

Size kesinlikle katılıyorum demir ilaçları beni de mahvetti hatta sidefer stick ilk kullanırken bile korkuyla kullandım ama hiç yan etkisi olmadı. Doktor günde 2 tane kullanmamı söyledi içerisinde 30 tane var fiyatı 550 tl 15 gün gideceğini düşününce diğer ilaçlara göre maliyeti yüksek ama sorun etmiyorum
Vallahi yapacak bir şey yok kabızlığı şişkinliği ayrı dertti diğerlerinde

Hamilelikte baska hap kullanmis miydiniz benim doktorum 3 tane falan hap verdi de acaba bebege zarari olurmu diye dusunmuyor degilim

Doktorum zaten gerekli gördüğü için verdi yazdı . Folik asiti ilk başlarda kullandım zaten. Sonra gebelikte takviye edici omega tarzı bi ilaç yazdı (o özel ilaç tabi ücretli aldık. )bide benim tsh değerim birazcık yüksekti onu normal
değerde tutabilmek için
İlaç kullandım. Onu endokrin doktoru yazdı . bide d vitamini damla kullandım.

Sidefer stick kullananlardan biri de benim bende de herhangi bi yan etki yapmadı, doktorunuza söyleyin şikayetlerinizi ona göre farklı bi ilaç verir

Bende 10 gundur falan sidefer kullaniyorum değeriniz kacti acaba artış oldumu . Değerim 45 di insallah bir yukselme olur 🥺

Bende 10 gundur falan sidefer kullaniyorum değeriniz kacti acaba artış oldumu . Değerim 45 di insallah bir yukselme olur 🥺
Bende yeni kullanmaya başladım ama saç dökülmem bile gözle görülür değişti. Eskisi gibi halsiz de değilim bana iyi geldiğini düşünüyorum tabi en doğru sonucu değerime tekrar baktırınca anlarım 🌸

Merhaba.
Ben hamileyken doktorum bunu kullandırtmıştı.
Herhangi bi yan etkisi olmadı.
Doğum yapana kadar kullandım.
Hamilelikte baska hap kullanmis miydiniz benim doktorum 3 tane falan hap verdi de acaba bebege zarari olurmu
Merhaba bu bahsettiğiniz büyük tuvaletinizde değişikliğe sebep oldu mu? Genelde demir ilaçları dışkı rengini değiştiriyor öyle yaptı mı?
yapiyor evet

Back