- 25 Temmuz 2024
- 158
- 26
- 13
- 24
- Konu Sahibi tugce sonmez
Kizlar 12 haftalik gebeyim ve doktorum oroferon yazdi demirim dusuk oldugu icin ama asiri migde bulantisi ve kusma yapti bu hapi kullanan ve bu etkileri goreniniz oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da olmuştu yanında kabızlıkla birlikte şimdi sidefer stick kullanıyorum ağza dökülüyor tadı devlet karşılamıyor ama herhangi bir yan etkisi de yok devletin veordikleri hepsi aynı sorunu yaptı bende oroferon, ferrum, feramat, fertamir hiçbiri iyi gelmedi.Kizlar 12 haftalik gebeyim ve doktorum oroferon yazdi demirim dusuk oldugu icin ama asiri migde bulantisi ve kusma yapti bu hapi kullanan ve bu etkileri goreniniz oldumu
demiriniz ne kadar düşüktü ilaca başlamadan ?Kizlar 12 haftalik gebeyim ve doktorum oroferon yazdi demirim dusuk oldugu icin ama asiri migde bulantisi ve kusma yapti bu hapi kullanan ve bu etkileri goreniniz oldumu
Kesinlikle sidefer öneririm haptan nefret ediyorum sidefer kolalı jelibon gibi geliyo banaBana da olmuştu yanında kabızlıkla birlikte şimdi sidefer stick kullanıyorum ağza dökülüyor tadı devlet karşılamıyor ama herhangi bir yan etkisi de yok devletin veordikleri hepsi aynı sorunu yaptı bende oroferon, ferrum, feramat, fertamir hiçbiri iyi gelmedi.
Aynen her akşam zevkle içiyorumKesinlikle sidefer öneririm haptan nefret ediyorum sidefer kolalı jelibon gibi geliyo bana
Deger aralığı 7 baya dusuk tok karnina deneyelim dedi doktorum o sekilde cok sukur yan etki yapmadidemiriniz ne kadar düşüktü ilaca başlamadan ?
Hamilelikte baska hap kullanmis miydiniz benim doktorum 3 tane falan hap verdi de acaba bebege zarari olurmu diye dusunmuyor degilimMerhaba.
Ben hamileyken doktorum bunu kullandırtmıştı.
Herhangi bi yan etkisi olmadı.
Doğum yapana kadar kullandım.
Size kesinlikle katılıyorum demir ilaçları beni de mahvetti hatta sidefer stick ilk kullanırken bile korkuyla kullandım ama hiç yan etkisi olmadı. Doktor günde 2 tane kullanmamı söyledi içerisinde 30 tane var fiyatı 550 tl 15 gün gideceğini düşününce diğer ilaçlara göre maliyeti yüksek ama sorun etmiyorumBana da olmuştu yanında kabızlıkla birlikte şimdi sidefer stick kullanıyorum ağza dökülüyor tadı devlet karşılamıyor ama herhangi bir yan etkisi de yok devletin veordikleri hepsi aynı sorunu yaptı bende oroferon, ferrum, feramat, fertamir hiçbiri iyi gelmedi.
Merhaba bu bahsettiğiniz büyük tuvaletinizde değişikliğe sebep oldu mu? Genelde demir ilaçları dışkı rengini değiştiriyor öyle yaptı mı?Bana da olmuştu yanında kabızlıkla birlikte şimdi sidefer stick kullanıyorum ağza dökülüyor tadı devlet karşılamıyor ama herhangi bir yan etkisi de yok devletin veordikleri hepsi aynı sorunu yaptı bende oroferon, ferrum, feramat, fertamir hiçbiri iyi gelmedi.
Vallahi yapacak bir şey yok kabızlığı şişkinliği ayrı dertti diğerlerindeSize kesinlikle katılıyorum demir ilaçları beni de mahvetti hatta sidefer stick ilk kullanırken bile korkuyla kullandım ama hiç yan etkisi olmadı. Doktor günde 2 tane kullanmamı söyledi içerisinde 30 tane var fiyatı 550 tl 15 gün gideceğini düşününce diğer ilaçlara göre maliyeti yüksek ama sorun etmiyorum
Merhaba, hayır değişiklik olmadı. Hiçbir yan etkisi olmadı.Merhaba bu bahsettiğiniz büyük tuvaletinizde değişikliğe sebep oldu mu? Genelde demir ilaçları dışkı rengini değiştiriyor öyle yaptı mı?
Hamilelikte baska hap kullanmis miydiniz benim doktorum 3 tane falan hap verdi de acaba bebege zarari olurmu diye dusunmuyor degilim
Bende 10 gundur falan sidefer kullaniyorum değeriniz kacti acaba artış oldumu . Değerim 45 di insallah bir yukselme olurSize kesinlikle katılıyorum demir ilaçları beni de mahvetti hatta sidefer stick ilk kullanırken bile korkuyla kullandım ama hiç yan etkisi olmadı. Doktor günde 2 tane kullanmamı söyledi içerisinde 30 tane var fiyatı 550 tl 15 gün gideceğini düşününce diğer ilaçlara göre maliyeti yüksek ama sorun etmiyorum
Bende yeni kullanmaya başladım ama saç dökülmem bile gözle görülür değişti. Eskisi gibi halsiz de değilim bana iyi geldiğini düşünüyorum tabi en doğru sonucu değerime tekrar baktırınca anlarımBende 10 gundur falan sidefer kullaniyorum değeriniz kacti acaba artış oldumu . Değerim 45 di insallah bir yukselme olur
Hamilelikte baska hap kullanmis miydiniz benim doktorum 3 tane falan hap verdi de acaba bebege zarari olurmuMerhaba.
Ben hamileyken doktorum bunu kullandırtmıştı.
Herhangi bi yan etkisi olmadı.
Doğum yapana kadar kullandım.
yapiyor evetMerhaba bu bahsettiğiniz büyük tuvaletinizde değişikliğe sebep oldu mu? Genelde demir ilaçları dışkı rengini değiştiriyor öyle yaptı mı?
Yaa yapmıyor demişlerdi mutlu olmuştumyapiyor evet