Gebelikte dayanılmaz siyatik ağrısı

Fatmakr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
11
3
33
37+3 günlük hamileyim. Öncesinde bel fıtığım vardii ama 1 aydir dayanilmaz bir kalça bacak agrim var ayağımda da uyusma var hepsi tek taraf sagımda. Kalcama sanki bıçak sokmuslar bacağım uyusuk ayakta his kaybı var. Sezaryen olacağım genel anesteziyle doğumdan sonra bu ağrı gecer mi ne kadar sürede geçer. Bebek de sadece tek tarafımda sagda duruyor onunla da ilgili midir? 1 aydie duzenli mahnezyum iciyorum osteoxare kemik haoi iciyorum hic fayda yokSuan yazarken bile aglayacak durumdayım o kadar canım yaniyor. Bilgisi olanlar lütfen yardim etsin

Merhaba , benimde siyatik ağrım vardi. Sezeryan oldum . Doğumdan sonra azalarak geçti .

Egzersizleri var YouTubedan izleyebilirsiniz bana çok iyi geldi tabi ben hamile değilim

Ne kadar sürede geçti ayağınızda uyuşukluk da var mıydı
Evet vardı uyuşukluk da. Ayağim topalliyarak yürüyordum. Doğumdan hemen sonra kalmadı hiç sonra ben birgün çok ayakta durdum o zaman bir tekrar etti sonra geçti

Evet vardı uyuşukluk da. Ayağim topalliyarak yürüyordum. Doğumdan hemen sonra kalmadı hiç sonra ben birgün çok ayakta durdum o zaman bir tekrar etti sonra geçti
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun az içime ferahlik geldi. Kalcanizda agri varbmiydi bacakta önceden fitiginiz var mıydı

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun az içime ferahlik geldi. Kalcanizda agri varbmiydi bacakta önceden fitiginiz var mıydı
Sagolun Ne demek , kalcamda da vardı agri ordan bacağa yayılıyordu. Bildiğim kadarıyla fıtığım yoktu. Doktorum da doğumdan sonra geçer demişti ki geçti. Aynı şekilde ablamda da vardı siyatik agri onunda geçti. Geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor

Ay inşalalh sanki nornal hayatımı unuttum cok zor geldi 1 ay oldu

Son olarak kaçıncı haftada olmuştunuz kac hafta çektiniz kusura bakmayın bi umut soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…