Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sorunun cevabını merak ediyorum yani hamilelikte bebeğin gelişimini etkiliyor mu ?Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim, d vitamini düşüklüğü var herhangi sıkıntı olurmu bu durumu yaşayan varmı?
Ben Perşembe günü doktora gideceğim fakat merak ediyorum ondan grupta paylaşma gereği duydumBende sorunun cevabını merak ediyorum yani hamilelikte bebeğin gelişimini etkiliyor mu ?
Doktora sorduktan sonra beni de buradan etiketler misiniz rica etsemBen Perşembe günü doktora gideceğim fakat merak ediyorum ondan grupta paylaşma gereği duydum
Tabiki bilgi veririm size deDoktora sorduktan sonra beni de buradan etiketler misiniz rica etsem![]()
Teşekkürler3. Aydan sonra ekstra olarak takviye vitamin haplarına başlanacaktır zaten.
Düşüklük varsa dozajı ona göre ayarlanır.
Bende demir eksikliği var diye biliyordum, doktora bilgi verdim tahlil yapıldı d vitamini düşük çıktı, tahlillere baktıktan sonra vitamin verir herhalde, şimdilik sadece folik asit ve B12 kullanıyorumBen gebeliğim öncesinden beri d vitamini kullanıyorum doktorum vermişti hala da devam, size neden vermediler ki
Doğrudur canım, bana herhangi bi test yapılmadan verdi doktorum omega3 ve devit3 vitaminlerini, doktorundan en etkili ilaçlardan iste bence piyasada çok var folik asit ama çoğu iyi değil, benim tüp doktoru ondan belki de tedaviden itibaren verdiBende demir eksikliği var diye biliyordum, doktora bilgi verdim tahlil yapıldı d vitamini düşük çıktı, tahlillere baktıktan sonra vitamin verir herhalde, şimdilik sadece folik asit ve B12 kullanıyorum
Tamam çok teşekkür ederim bilgileriniz için doktora danışayım ben bu konuyu daDoğrudur canım, bana herhangi bi test yapılmadan verdi doktorum omega3 ve devit3 vitaminlerini, doktorundan en etkili ilaçlardan iste bence piyasada çok var folik asit ama çoğu iyi değil, benim tüp doktoru ondan belki de tedaviden itibaren verdi
Benim değer 6.19 normalde 25 üstü olması gerekiyormuş, doktor dün bişey olmaz dedi bana da d vitamini için damla yazdı ama biraz korkuyorum inşallah bişey olmaz.Bende vardı ama normal bı düşüklük değil aşırı derecede düşüktü doktor hicmi güneş görmedin demişti hamileliğin başından sonuna kadar d vitamini kullandım çok şükür kızım sağlıkla doğdu. Şuan onada d vitamini için damla verdiler. Ama genelde bebeklere veriliyormuş benle alakalı olmadigini söyledi doktorumuz. Bı sıkıntı çıkmadı içinizi ferah tutun damla ile kontrol altına alınıyor
Bende 12.haftadan beri d vitamini kullanıyorum tahlil yapılmasını istedim d vitamini icin normalde bakmıyorlarmış 26 cıktı doktor ona bile düşük dedi bende anlamadım ilk defa bu kadar yüksek cıktı neresi düşük bunun dimi doktorlarda bi garipBenim değer 6.19 normalde 25 üstü olması gerekiyormuş, doktor dün bişey olmaz dedi bana da d vitamini için damla yazdı ama biraz korkuyorum inşallah bişey olmaz.
Hayır canım planlı gebelik olduğunda önceden d vitamini iğnesi yapıyorlar bana yaptılar planlı değilse damla şeklinde ağızdan ilaç alıyorsun bir sorun olmaz .Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim, d vitamini düşüklüğü var herhangi sıkıntı olurmu bu durumu yaşayan varmı?
Canım bende 6 haftalık gebeyim. Dün doktor tahliller istemişti yaptırdım ve d vitamini benmde 11 de alt sınırım altındaymış. Doktorada 22 sinde gitcem insallah. Sana doktorun ne gibi şeyler önerdi sadece damla mı verdi merak ediyorum da kusura bakmay lütfenBenim değer 6.19 normalde 25 üstü olması gerekiyormuş, doktor dün bişey olmaz dedi bana da d vitamini için damla yazdı ama biraz korkuyorum inşallah bişey olmaz.
Estağfurullah, d vitamini damlası verdi, b12 için farklı vitamin verdi 1ay sonra bakılacak yine değerlere artmazsa B12 iğnesi kullanmaya başlayacağım, bide d vitamini bulunan besinler tüket dedi, arkadaşım bana d vitamini tek başına emilmiyormus kanda kolay kolay, d vitamini kullanırken içeriğinde c vitamini bulunan besin tüket dedi, doktor şimdilik başka bişey demedi 1ay sonra tekrar gideceğim inşallah artar, d vitamini dolayısıyla mi başka bir nedenden dolayı mi bilmiyorum, 1aydir yorgunluk halsizlik var gebeliğin etkisi de var belki ama değer düşük olunca fazla etkiliyor beni sanırım, isterseniz vitaminin ismini söylerim sizede ama mutlaka doktorunuza danışıp ona göre hareket etmeliCanım bende 6 haftalık gebeyim. Dün doktor tahliller istemişti yaptırdım ve d vitamini benmde 11 de alt sınırım altındaymış. Doktorada 22 sinde gitcem insallah. Sana doktorun ne gibi şeyler önerdi sadece damla mı verdi merak ediyorum da kusura bakmay lütfen![]()
Estağfurullah, d vitamini damlası verdi, b12 için farklı vitamin verdi 1ay sonra bakılacak yine değerlere artmazsa B12 iğnesi kullanmaya başlayacağım, bide d vitamini bulunan besinler tüket dedi, arkadaşım bana d vitamini tek başına emilmiyormus kanda kolay kolay, d vitamini kullanırken içeriğinde c vitamini bulunan besin tüket dedi, doktor şimdilik başka bişey demedi 1ay sonra tekrar gideceğim inşallah artar, d vitamini dolayısıyla mi başka bir nedenden dolayı mi bilmiyorum, 1aydir yorgunluk halsizlik var gebeliğin etkisi de var belki ama değer düşük olunca fazla etkiliyor beni sanırım, isterseniz vitaminin ismini söylerim sizede ama mutlaka doktorunuza danışıp ona göre hareket etmeli