Gebelikte cipro antibiyotik

bsbs1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar arkadaşlar bana bi konuda hakkında yardımcı olurmusunuz 4 buçuk aylık hamileyken idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğum doktoru bana cipro antibiyotik verdi 3 gün 6 tane içtim özel hastane ve doktorum op.doktor. 3 tane farklı doktorla görüştüm bu ilacı önermediklerini söylediler şimdi çok korkuyorum. Benden başka şu Türkiye’de bu ilacı içen varmı hiç yorum yapabilirmi sadece benmiyim?

Şurada B grubu olan ilaçlar veriliyor gebelikte ama Cipro bunlardan herhangi birine girmiyor diye anladım araştırınca. İdrar kültürü yapmış mıydı doktorunuz?

ilacı çok araştırdım C grubuna giriyormuş merak ettiğim benden başka içen bebeğini eline sağlıklı alan anne adayları varmı acaba

ilacı çok araştırdım C grubuna giriyormuş merak ettiğim benden başka içen bebeğini eline sağlıklı alan anne adayları varmı acaba
Merhaba dr bana bugün reçete etti aynı ilacı. İdrar yolu enfeksiyonum geçmiyor. Bu akşam kullanmaya başladım. Siz nasıl oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…