- 21 Şubat 2018
- 33
- 31
-
- Konu Sahibi istanbull52
merhaba hanimlar 19+3 gunluk hamileyim ve yuzumde ara ara kirmjzi lekeler olusuyo. Devamli yok arada bir sanki sivilceyle ugrasmisim ya da biyere vurmusum gbi kizarikliklar olusuyo benim gibi olan var mi neden boyle oluyo.?
Bebeğinizin cinsiyeti belli mi benimde felaket sivilce çıkmaya başladı. Ilk gebelikte hiç olmamıştı. Yüzde sivilce çıkarsa kız bebek gelebilir diye okumuştum da merak ettim .benim bir oğlum var ikinci de kız olur inşallah tabi eli ayağı düzgün olsunda erkeğe de ragziyim önemli olan sağlık.Sanırım hormonlar yapıyor bu durumu canım ben hamileliğimin ilk 20 haftasında yüzümde çok sivilce çıktı hiç olmadığı kadar bence hormonlar değiştiği için yapıyor ç.
Bebeğim kız canım hatta bende öyle duymuştum ve doğru çıktı. Öncelikle sağlıklı olması önemli tabiki Rabbim gönlüne göre versinBebeğinizin cinsiyeti belli mi benimde felaket sivilce çıkmaya başladı. Ilk gebelikte hiç olmamıştı. Yüzde sivilce çıkarsa kız bebek gelebilir diye okumuştum da merak ettim .benim bir oğlum var ikinci de kız olur inşallah tabi eli ayağı düzgün olsunda erkeğe de ragziyim önemli olan sağlık.
Ya gözün aydın ne güzel bakalım bende de tutacak mi belli olunca yazacağım bendeBebeğim kız canım hatta bende öyle duymuştum ve doğru çıktı. Öncelikle sağlıklı olması önemli tabiki Rabbim gönlüne göre versin
Yaz yaz canım. İnşallah gönlüne göre olsun.Ya gözün aydın ne güzel bakalım bende de tutacak mi belli olunca yazacağım bende
Benim yuzumde de cok fazla sivilce cikiyor bebegim erkek.Bebeğinizin cinsiyeti belli mi benimde felaket sivilce çıkmaya başladı. Ilk gebelikte hiç olmamıştı. Yüzde sivilce çıkarsa kız bebek gelebilir diye okumuştum da merak ettim .benim bir oğlum var ikinci de kız olur inşallah tabi eli ayağı düzgün olsunda erkeğe de ragziyim önemli olan sağlık.
Demekki alakası yok mu acaba benim bu hamilelik değişik geçiyor ilke göre ama bakalım artık sağlıklı olsunda ne olursa ragziyizBenim yuzumde de cok fazla sivilce cikiyor bebegim erkek.
Hormonlarla alakali canim kiz erkek diye ayrimi yok maalesef gunesli gunler de geldi lekelenmemek icin elimizden geleni yapmaliyiz.Demekki alakası yok mu acaba benim bu hamilelik değişik geçiyor ilke göre ama bakalım artık sağlıklı olsunda ne olursa ragziyiz
Tezi curutebilirim benim de cok sivilce çıkmıştı oglum oldu :)Bebeğinizin cinsiyeti belli mi benimde felaket sivilce çıkmaya başladı. Ilk gebelikte hiç olmamıştı. Yüzde sivilce çıkarsa kız bebek gelebilir diye okumuştum da merak ettim .benim bir oğlum var ikinci de kız olur inşallah tabi eli ayağı düzgün olsunda erkeğe de ragziyim önemli olan sağlık.
Ayyy hayallerim suya düşüyor yavaş yavaş :)hayırlısı diyeceğiz artikTezi curutebilirim benim de cok sivilce çıkmıştı oglum oldu :)