Gebelikte cıkan cilt lekeleri

istanbull52

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
33
31
merhaba hanimlar 19+3 gunluk hamileyim ve yuzumde ara ara kirmjzi lekeler olusuyo. Devamli yok arada bir sanki sivilceyle ugrasmisim ya da biyere vurmusum gbi kizarikliklar olusuyo benim gibi olan var mi neden boyle oluyo.?

Sanırım hormonlar yapıyor bu durumu canım ben hamileliğimin ilk 20 haftasında yüzümde çok sivilce çıktı hiç olmadığı kadar bence hormonlar değiştiği için yapıyor ç.

merhaba hanimlar 19+3 gunluk hamileyim ve yuzumde ara ara kirmjzi lekeler olusuyo. Devamli yok arada bir sanki sivilceyle ugrasmisim ya da biyere vurmusum gbi kizarikliklar olusuyo benim gibi olan var mi neden boyle oluyo.?

Merhaba bende 7 haftalık hamıleyım bi çok yerde okudum bu tarz lekeler hamılelık donemınde oluyormus. Korkulacak bısey yoktur bence

Sanırım hormonlar yapıyor bu durumu canım ben hamileliğimin ilk 20 haftasında yüzümde çok sivilce çıktı hiç olmadığı kadar bence hormonlar değiştiği için yapıyor ç.
Bebeğinizin cinsiyeti belli mi benimde felaket sivilce çıkmaya başladı. Ilk gebelikte hiç olmamıştı. Yüzde sivilce çıkarsa kız bebek gelebilir diye okumuştum da merak ettim .benim bir oğlum var ikinci de kız olur inşallah tabi eli ayağı düzgün olsunda erkeğe de ragziyim önemli olan sağlık.

Bebeğinizin cinsiyeti belli mi benimde felaket sivilce çıkmaya başladı. Ilk gebelikte hiç olmamıştı. Yüzde sivilce çıkarsa kız bebek gelebilir diye okumuştum da merak ettim .benim bir oğlum var ikinci de kız olur inşallah tabi eli ayağı düzgün olsunda erkeğe de ragziyim önemli olan sağlık.
Bebeğim kız canım hatta bende öyle duymuştum ve doğru çıktı. Öncelikle sağlıklı olması önemli tabiki Rabbim gönlüne göre versin

Benim yuzumde de cok fazla sivilce cikiyor bebegim erkek.

Yüzde hamilelige bağlı egzama gelisebilir,bende oldu.. kızamık çıkarmış gibiydim. Cildiye doktorunun verdiği bir merhemi kullandım,sonra da tavsiye ettiği bir nemlendirici,eeczane markası.. geçmiş olsun.

Demekki alakası yok mu acaba benim bu hamilelik değişik geçiyor ilke göre ama bakalım artık sağlıklı olsunda ne olursa ragziyiz
Hormonlarla alakali canim kiz erkek diye ayrimi yok maalesef gunesli gunler de geldi lekelenmemek icin elimizden geleni yapmaliyiz.

Tezi curutebilirim benim de cok sivilce çıkmıştı oglum oldu :)

X