Onuda duydum canım. Ama acı badem yağını, tatlısı kıllanma yapıyomuş sanırım. Hatta yanında kakao, susam ve kayısı yağı da varmış. Karışım şeklinde yani ama bana o kür zor geldi hazırlamak bebek yağı daha kolayıma geldi :)Ben 24 hafta dayım doktorum tatlı badem yağı kullan dedi kullanıyorum inşallah catlak olmaz
İnşallah canım benim evet o tarz kremler burada çok pahalı, bi arkadaşım küçük bi tüpe 90 tl vermiş. Ben o kadarı karşılayacak durumda değilim maalesef..Cnm bnde 9. Haftam bitti başladım artık vücudumun alişması için the body shop a gittim sordum ve çok güzel bi krem verdiler ayrıyeten bio oil de aldım kullanıyorum kremin adı HAWAIIAN KUKUI CREAM görevi ise internetten okudum üstünde de yazıyor deriyi esnetiyormuş esnek deri de çatlamazmiş 25 pound a aldım ama Türkiye'de pahalıymış ama çok begendim kokusu vücuta verdiği nem yumuşaklık çok güzel inşanlah çatlamaz göbüşüm.Çok inanıyorum bu krem fayda edicek inşanlah
canım ben lierac kullanıyorum. Birde bebe yağı aldım ama bebe yağını nadir kullanıyorum. 3. aydan sonra başlanılması tavsiye ediliyor. en önemlisi bol su tüketmekmiş. Ben o konuda sıkıntılıyım birazKızlar merhaba,
Gebe olan melek anneler, çatlaklarınız için nasıl bi önlem aldınız, ne zaman kullanmaya başladınız, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? :)
Ben bebek yağını duydum, gebeliğin ilk aylarından kullanılmaya başlayınca çatlak oluşmuyormuş, tecrübe eden vr mı.merak ettim :)
canım ben badem yağı kullanmıştım öğrenir öğrenmez kayınvalidem badem yağı şişesiyle gelmişti Allah razı olsun 1 tane minicik bir çatlak bile olmadı ama sürekli aklıma geldikçe pehlivan gibi yağlandımOnuda duydum canım. Ama acı badem yağını, tatlısı kıllanma yapıyomuş sanırım. Hatta yanında kakao, susam ve kayısı yağı da varmış. Karışım şeklinde yani ama bana o kür zor geldi hazırlamak bebek yağı daha kolayıma geldi :)
Aynen ablacım öyleymiş :) napalım biz önlemimizi alalımda olursa da ALLAHtan yapacak birsey yok :)canım ben badem yağı kullanmıştım öğrenir öğrenmez kayınvalidem badem yağı şişesiyle gelmişti Allah razı olsun 1 tane minicik bir çatlak bile olmadı ama sürekli aklıma geldikçe pehlivan gibi yağlandımyanlız genetik biraz da bu durumlar canım
kızlar bende arastıırken duydum genelde doktorlar onu yazarmıs eczanelerde satılıyor lıerac dıye bır krem gayette ıyı gelıyormus bırdahakı kontrolde doktoruma sorucam bakalım erkenden baslamak lazım
Kızlar arkadaşım da lierac almış ama çok pahalı geldi bana minicik bir tüp 90 tl benim bütçemi aşar maalesefcanım ben lierac kullanıyorum. Birde bebe yağı aldım ama bebe yağını nadir kullanıyorum. 3. aydan sonra başlanılması tavsiye ediliyor. en önemlisi bol su tüketmekmiş. Ben o konuda sıkıntılıyım birazherşeyi kullanıp çatlayan da var, hiçbirşey kullanmayıp çatlamayan da. Vücut yapısı sanırım. Ama ben çatlarsa da en azından kullandım, önlemimi aldım ama çatladım diye düşünmek istiyorum :)
Öyle canım tedbir kuldan takdir Allah tanAynen ablacım öyleymiş :) napalım biz önlemimizi alalımda olursa da ALLAHtan yapacak birsey yok :)
Aynen ablaların güzeli :)Öyle canım tedbir kuldan takdir Allah tan
Ayy ne güzel anlatmışsın.cnm çok haklısın :) bazen ne yapsan da olacak olunca engellenemiyor. Benim kalçamda dizimde mevcut zaten yani çatlamaya meyilliyim fazlasıyla :) ne kadar önleyebilirim diye bi sorayım dedim.:)Bunyeye bagli bence ya. Benim annem catlamis bende lierac kullandim tatli badem yagi kullandim. Zeytinyagi surdum. Ama sonuc catladim. Bol su icmek az kilo almak, vucudu nemlendirmek yeterli herhalde. En azindan catlayacaksanizda en az catlakla kurtulursunuz :) buarada ilk zamanlar cok takiyo insan catladim vs diye sonra amaaannnn diyosun :)
İnşanlah cnmİnşallah canım benim evet o tarz kremler burada çok pahalı, bi arkadaşım küçük bi tüpe 90 tl vermiş. Ben o kadarı karşılayacak durumda değilim maalesef..
İnşallah çatlamazz kuzular :)
anladım, bana da fazla gelmişti ama internetten aldım 300 ml için 90 tl verdim. Onları takip ediyorum uygun olunca aldım canım.Kızlar arkadaşım da lierac almış ama çok pahalı geldi bana minicik bir tüp 90 tl benim bütçemi aşar maalesefo yüzden doğal bi çözüm arıyorum..
Benim o kaşıntılar şimdiden başladı daha 10 haftalığız. Eğilim olduğu için herhalde. Bende bebek.yağı aldım.bugün kullanıcam hergün.İnşallah işe yarar. Evet bana da çok geldi ben o masrafı karşılayamam mümkün değil. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama bulantılardan çok içemiyorm.. İnşallah çatlamazz :)13. Haftadan basladim ilk sebamed aldim gun asiri suruyordum sadece nemlendirme amacli ama 17. Haftadan sonra kasinti basladi gunluk surmeye gectim bide benim gobus haftaya gore buyuk gidiyor gaz sıkıntım var :/ yanina bebek yagi ekledim iste sıkıntım olunca en yakin marketten uni babynin bebek yagsini aldım fakat oda 6 saat rahatlatiyo direk kasinti basliyor... simdi yurt disindan 10 euro ya bi krem geldi dun surdum surmedigim yerler kasiniyo simdi bakalim umarım cok catlamayiz... catlakta en iyi sey su içmek... lireac cok pahali gebelik boyunca duzenli kullanayim dersem 4 haftada 200 ml krem kullaniliyor buda nerden baksan artirimli falan 200 ml lik 6 kutuya bedel lireacta 200 ml i sanirsam 90 tl civari 540 tl bi kreme cok yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?