Gebelikte Çatlak Oluşumu Ne Zaman Başlar?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
31.haftamdayım,henüz bi çatlama yok,ara ara badem yağı ve krem sürüyorum.Ama dediklerine göre,çatlayacağı varsa çatlarmış. Genelde ne zamandan başlıyor çatlamalar?
Dua ediyorum olmasın diye ama daha koskoca 2 ayım var,hiç de ümitlenmemeyim değil mi?

bende 31 haftalık hamileyim bende de başlamadı çatlaklar, krem sürüyorum ama merakta ediyorum çatlakların ne zaman başlayacağını

merhaba canım. rabbim sağlııkla kucağına almayı nasip etti. ben 8 ayda başladım. ama sadece göbek bölgemde var

Canim bende cok krem kullandim ama dedigin gibi catlayacagi varsa catliyor 38 haftama kadar bi catlak bile yoktu son iki haftamda karnimin alt kismi catladi hep ilk gebeligimde cok fazlada kilo almamistim 8 kilo almistim sadece..

30. haftamdayım malesefki çatlaklar oluşuyor. Oluştuğu gibi bunların tamamen geçmesi gibi bir şey de söz konusu değil. Kremler, bitkisel karışımlar vs. vs. tamamen palavra olduğunu düşünüyorum. Bu çatlaklarla yaşamayı ve onlarla mutlu kalmayı denemeliyiz kızlar ha bide hamilelik bitince spor bir nevi yararlı olabilir diye düşünüyorum :)

Yoğun bi şekilde nemlendirmeye devam :) benim ilk bebeğimde karnıma devamlı yağlar kremler sürmüştüm bu Yüzden karın bölgemde çok az çatlak oluşmadı ammaaaa gel gelelim önce göğüslerim sonra belim süpriz bir şekilde Çatladı tabi ondan sonra moralim bozuldu kremlenmeyi tümden bırakınca karnım da Çatladı ;( şiz siz olun her tarafınıza sürün bu kremlerden. Heran heryeriniz çatlayabilir

Göbek deliğim ara ara kaşınıyor 1 aydır ama çatlama yok şu an.38.haftaya dek çatlamayıp sonradan çatlaması ne kötü.Yengemin hiç çatlamadı,darısı bizee :)

Benimde çatlağım yok diye seviniyordum doğum yaptıktan sonra çıktı ortaya

benim göbegimin 1 yerinde derin çatlak oldu.
ve malesef ki iki bacagımın arka kisimlarında derin çatlaklar oldu okadar korumama ragmen elde olmuyoor işte

Doğum süresince olmayıp doğumdan sonra olması da enteresan

ne yaparsanız yapın olacağı varsa oluyor kızlar. benim göğüslerim 15- 16. haftalarda çatladı düşünün gerisini. nemlendirme konusuna gelince neler neler sürdüm zeytin yağı badem yağı lansinoh evdeki bilimum nemlendirici kremler yine oldu yine oldu. hala da olmaya devam ediyor. ama herkesin aksine göbeğimde yok o da şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…