Gebelikte çatlak kremi ne zaman kullanılmaya başlanmalı?

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
628
494
103
Arkadaşlar merhaba 7hafta +2 günlük hamileyim dr’um hiç çatlak kreminden bahsetmedi bende sormayı unuttum sonraki kontrolümde 3 hafta sonra.
Acaba henüz 1,5 aylık hamileyim diye mi belirtmediki?

Sizler ne zaman kullanmaya başladınız?

Ben kendim kafama göre alsam netten ama en iyisi hangisi onuda bilmiyorum hiç?

Yani öneriniz var mı hangi marka almalıyım sizce?

Arkadaşlar merhaba 7hafta +2 günlük hamileyim dr’um hiç çatlak kreminden bahsetmedi bende sormayı unuttum sonraki kontrolümde 3 hafta sonra.
Acaba henüz 1,5 aylık hamileyim diye mi belirtmediki?

Sizler ne zaman kullanmaya başladınız?

Ben kendim kafama göre alsam netten ama en iyisi hangisi onuda bilmiyorum hiç?

Yani öneriniz var mı hangi marka almalıyım sizce?
Canım doktor önermiyor yani bana önermedi. Ben eczaneye sordum videolar da uzmanlardan dinledim ve yorumlara bakarak bio oil aldım. 12. Haftamda kullanmaya başladım yani daha bir haftadır. Yüzüme de surebiliyorum lekeler için de çok iyi geliyormuş.. arastir yorumlarına bak kafana yatarsa sende alırsın.

Hayırlı olsun, Doktor çatlak kremi önermiyor, sen tercih edersen kullanabilirsin, su an erken zaten, 12.haftadan sonra gobus büyümeye başlayınca sürmeye başlarsın ki 12bile erken daha belirgin bile olmaz, karnın sistikce gereken şeyler kremler, ha tabii genetik bı durum catlayacagi varsa da ne kullanırsan kullan çatlar, ben tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağını dönüşümlü sabah akşam sürüyorum, oğlumda hıc catlamamistim, bakalım bu sefer nasıl olacak 😊

Kilo alma durumuna göre. Ben 12. haftada başladım basenlerim büyümüştü oralar hafif çatladı. Meme altlarıma sürmüyordum ama meme bedenim 75ten 95e çıktığı için meme altlarım epey çatladı. Karnımda henüz bir şey yok 28. haftadayım.

S Siyah Palto Taranta Taranta Vaalbara Vaalbara Y Yami Basen çatlamasıyla göğüs altı çatlamasını ilkkez duydum oralarda da mı oluyor. O zaman oralarada mı sürmem lazım? Yapım müsait mi bilmiyırum ama minyonum bayağı ufak tefek belim ince 46 kiloyum şuan . Karnım fazla büyüyebilir ene gidemeyince herhalde öne çıkar belki o yüzden fazla çatlarsa diye korktum. Hindistan cevizide mantıklı aslında . Evdede vardı başlayabilirim ama direkt bunun kremi iyi birşey varsa almak belki daha iyi hissettirir beni. Eczaneye sormam lazım o zaman demi bunu.

S Siyah Palto Taranta Taranta Vaalbara Vaalbara Y Yami Basen çatlamasıyla göğüs altı çatlamasını ilkkez duydum oralarda da mı oluyor. O zaman oralarada mı sürmem lazım? Yapım müsait mi bilmiyırum ama minyonum bayağı ufak tefek belim ince 46 kiloyum şuan . Karnım fazla büyüyebilir ene gidemeyince herhalde öne çıkar belki o yüzden fazla çatlarsa diye korktum. Hindistan cevizinde mantıklı aslında . Evdede vardı başlayabilirim ama direkt bunun kremi iyi birşey varsa almak belki daha iyi hissettirir beni. Eczaneye sormam lazım o zaman demi bunu.
Valla. şekerim bunun zayıf olmakla ince belli olmakla hiç ilgisi yok. Çatlayabilecek yerleri tecrübeli arkadaşlar yazdı kullanıp kullanmamak sana kalmış. Eczaneye neyi soracaksın 12. hafta başla sen. Lierac iyi , biooil iyi diyorlar, hindistan cevizi ve badem yağı kullananlar var. Sürekli nemli tut bu bölgeleri

S Siyah Palto Taranta Taranta Vaalbara Vaalbara Y Yami Basen çatlamasıyla göğüs altı çatlamasını ilkkez duydum oralarda da mı oluyor. O zaman oralarada mı sürmem lazım? Yapım müsait mi bilmiyırum ama minyonum bayağı ufak tefek belim ince 46 kiloyum şuan . Karnım fazla büyüyebilir ene gidemeyince herhalde öne çıkar belki o yüzden fazla çatlarsa diye korktum. Hindistan cevizide mantıklı aslında . Evdede vardı başlayabilirim ama direkt bunun kremi iyi birşey varsa almak belki daha iyi hissettirir beni. Eczaneye sormam lazım o zaman demi bunu.
Yani ben şuan göğsüme göbeğime belimde elimin değdiği yerlere basenlerime kalcama sürüyorum. biranda aldığın kilolar catlağa sebep olduğu için nemlendirmek gerekiyor. Ben ne olur ne olmaz sürüyorum her yerime.

Valla. şekerim bunun zayıf olmakla ince belli olmakla hiç ilgisi yok. Çatlayabilecek yerleri tecrübeli arkadaşlar yazdı kullanıp kullanmamak sana kalmış. Eczaneye neyi soracaksın 12. hafta başla sen. Lierac iyi , biooil iyi diyorlar, hindistan cevizi ve badem yağı kullananlar var. Sürekli nemli tut bu bölgeleri
Aynen durum böyle yani ekleyeceğim bırsey yok, ha bende hin.cev.yagi ve tatlı badem yağı kullanıyorum, çatlayacak olan çatlıyor zaten hangisi sana uyarsa onu kullan🤷🏻‍♀️ Minikgirl35 Minikgirl35

Olmaz olur mu karnın ne kadar büyürse çatlağında o kadar fazla olur. Sağda solda yayılacak alan yok ki direkt öne çıkacak

LIERAC en iyisi
Tabikide üst bacaklar arkalı önlü çatlayabilir
Göğüs catlayabilir diz arka kısımları catlayabilir

Google den göğüs ve baldır çatlakları gebelikte die arastırabılırsınız . Bunun tiple boyla kiloyla alakası yok iç karnım yok benım mesela hemen göbek karsııyaaa fırlıyor 😀ilk gebeliğimde çatlağım olmadı genelde ilklerde çok olmuyor diyorlar ama suan ikinci de bacaklarım belli yani açılacak yerleri baya baya . Karnımda hala bisey yok şükür

Yani ben şuan göğsüme göbeğime belimde elimin değdiği yerlere basenlerime kalcama sürüyorum. biranda aldığın kilolar catlağa sebep olduğu için nemlendirmek gerekiyor. Ben ne olur ne olmaz sürüyorum her yerime.
Teşekkür ederim çok faydalı oldu bu detay bilgilendirmeniz.❤️ bunu yazmasaydınız sadece karnıma sürerdim diğerleri hakkında fikrim yoktu inanın

Şimdiden tedbirini al sen bir şey kaybetmezsin çatlayınca geri alamıyorsun meme altlarım biri tırnakla yolmuş gibi kırmızı kırmızı 💔

LIERAC en iyisi
Tabikide üst bacaklar arkalı önlü çatlayabilir
Göğüs catlayabilir diz arka kısımları catlayabilir

Google den göğüs ve baldır çatlakları gebelikte die arastırabılırsınız . Bunun tiple boyla kiloyla alakası yok iç karnım yok benım mesela hemen göbek karsııyaaa fırlıyor 😀ilk gebeliğimde çatlağım olmadı genelde ilklerde çok olmuyor diyorlar ama suan ikinci de bacaklarım belli yani açılacak yerleri baya baya . Karnımda hala bisey yok şükür
Bakacağım bu önerdiğiniz kreme teşekkür ederim.🙏

Back
X