Gebelikte can sıkıntısı :)

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
arkadaşlar 10 haftalık hamileyim evdeyken dışarı çıkmak dışarıdayken eve gitmek istiyorum açıkçası ne istediğimi kestiremiyorum..işten ayrıldım sıkılıyorum tv izlemek bayıyor temizlik bir süredir Yapmıyorum yemek hele hiç yapamıyorum resmen hayati sorgulamaya başladım..anneme gidiyorum bi orda normal insan gibi oluyorum avm gezmekten yoruluyorum bı cafe de ise sürekli oturunca belim ağrıyor totom ağrıyor..işte havalar elverdiğince yürüyüş bı iyi geliyor..siz hamileyken canınızın sıkıntısını nasıl gideriyorsunuz bana fikir verin lütfen..

Hehehe aynı dert bendede var
Kısa süreli yürüyüşler yapıyorum
Hoş şu aralar bulantı kusmayla başım dertte ama olsun.
Yürüyüş yapmak hem iyi geliyor hemde sıkıntımı azıcık olsun alıyor :)

Kendine bi hobi bul el isi dikis kece susler falan hamileligin tadini cikar zaten benek dogunca can sikilacak zaman kalmiyor keyfini sür

Simdi sıkılın bol bol... yatin uyuyun bebisleriniz bi gelsin sıkılmaya zaman kalmayacak. Tuvalete gidince bile rahat edemeyeceksiniz...:KK70:

Sabah kalkıyorum kahvaltı eşliğinde müge anlı izliyorum. O bittikten sonra seda sayanın evlilik programı başlıyor nefret ediyorum o programdan :KK70:örgümü örerken nefret ettiğim halde küfür ede ede onu izliyorum. Sonra zuhal topalın izdivaç başlıyor. Yemek va hazırlarken onu izliyorum. Sonra eşim geliyor birlikte film izliyoruz. Sonra uykum geliyor yatıyorum zaten :KK70:

Bende sıkıntıdan patliyorum. Annemle doktora gittiğime pismanim. Doktor ultrasonda baktı çok sağlıklı bi gebelik gözüküyor. Hic bir problem yok dedi. Bende araba kullanabilir miyim diye sordum? Uzun yol yapmasan 3 4 hafta dikkat etsen daha iyi olur dedi pco olduğun için. Allahım markete bile gondermiyolar o derece başka türlü algıladilar. Yani bende de gidecek hal yok ama arada hava almak istiyorum. Çıkana kadar tüm enerjimi tüketiyolar.
Bende sabah erken kalkarsam aramızda kalmasın la başlıyorum seda dan çıkıp ordan işte benim stilim e geçiyorum. Hepsi de oynuyor ben de oynamalarina gülüyorum. :rolleyes:Kitap okurum normalde ama odaklanacak halim dermanim yok maalesef.
Bir de yemek pistiyse soğan kokusundan kendime gelemiyorum zaten. Şükür hiç kusma dim ama alttan alta bi mide bulantim var o da hiç geçmedi desem yeri. Tabi bu artmalar 3 yıl üstüne bebegimiz olacağından ama üstüme gelindikce daralıyorum hepten. Ip almıştım geçen sene ama renkleri degistiricez diye ona da başlayamadık. Cinsiyet belli değil ama her halukarda mavi veya pembe yoğunluklu bişey düşünmediğim için modeli belirledim. :KK37:

Ben çalışıyorum ama çalışmaktan bunaldım.
Evde olsam ondan da bunalırım biliyorum.
Sabah zar zor kalk, ayaklar geri gide gide işe gel.
Akşam eve git, yemek ye, yat.
Çok uyuyorum ben sıkılmaya vaktim yokki :(
Bende uyumaktan halsizlikten çok bunaldım.

Sanirim ilk cocugun haklisin insan ilkinde cok sıkılıyor yapacak bisey bulamiyor benim iki kizim var 10 ve 4 yasinda biri okulda digeri evde kosturmacayla zaman geciyor fazla tv izleyemiyorum cizgi film acik oluyor kitap okuyorum simdi orguye basladim sende kitap okuyabilirsin yada orgu cok rahatlatir seni

Normal hayatınıza devam edin. En kötü şey hamile psikolojisine girmek. Hasta degilsen bile hasta hissedersin.

bişeycik yapasım glmıo bnımde: ) ama boş duruncada sıkılıyorum :) çok yaman çelişki :p

Yaaa aslında şu midem bulantım olmasa yapacak şeyler bulurum bulantı benı kitliyor gune yenik başlıyorum resmen kitap okusam konsantre olamıyorum darlanıyorum fln

valla bnde aynıyımm evde duramıyrm dısarı ckıyorumm gezıyorumm yorluyorumm snra evde oturmaktan dısarda gezmekten yurumekten ayaklarım agrıyo can skıntıından kafayı yemek uzereyımm

Back
X