T tubiikk Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 628 201 23 Pazar 00:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #21 Cansu1414 .!.: Kese alanında kanama yoktu olmadığı için içim rahatladı ayrıca kendi doktoruma gitmek istiyorum pazartesi.eger kanama artsaydi yada parça vs direk yatisa gidecek tim zaten.cok şükür iğneler fayda etti heralde suanda kanamam durdu ağrım geçti. Genişletmek için tıkla... Anladım çok geçmiş olsun sağlıkla ilerler inşallah
Cansu1414 .!.: Kese alanında kanama yoktu olmadığı için içim rahatladı ayrıca kendi doktoruma gitmek istiyorum pazartesi.eger kanama artsaydi yada parça vs direk yatisa gidecek tim zaten.cok şükür iğneler fayda etti heralde suanda kanamam durdu ağrım geçti. Genişletmek için tıkla... Anladım çok geçmiş olsun sağlıkla ilerler inşallah
C Cansu1414 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2022 505 185 33 30 Pazar 01:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #22 tubiikk .!.: Anladım çok geçmiş olsun sağlıkla ilerler inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım kendi doktorum da yazdı zaten pazartesi gel bakarım korkma diye sağolsun
tubiikk .!.: Anladım çok geçmiş olsun sağlıkla ilerler inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım kendi doktorum da yazdı zaten pazartesi gel bakarım korkma diye sağolsun