GEBELİKTE BULANTIYA NE İYİ GELİR

sunakrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
53
19
32
kızzlar selam

hamileliğimin 8.haftasını bitiriyorum ve 2 haftadan fazladır bulantılarım başladı.doktor prilam ilaç verdi ama içiyorum midem yine bulanıyor
tüm gün sürekli bulanıyor.kana kana su içmek istiyorum ama bulantıdan onu bile içemiyorum. ne iyi gelir ne önler çubuk kraker ve naneli şeker akrabam oldu başka bir önerisi olan var mı

Yeşil elma iyi gelmişti bana da. Meyve iyi geliyor mideme. Limon suyu falan da iyi geliyor bana.

kızzlar selam

hamileliğimin 8.haftasını bitiriyorum ve 2 haftadan fazladır bulantılarım başladı.doktor prilam ilaç verdi ama içiyorum midem yine bulanıyor
tüm gün sürekli bulanıyor.kana kana su içmek istiyorum ama bulantıdan onu bile içemiyorum. ne iyi gelir ne önler çubuk kraker ve naneli şeker akrabam oldu başka bir önerisi olan var mı
Bende 7.haftamdayim. bulantilar kusmalar beni mahfetti. Asiri zorlaniyorum. Gunler gecmiyo. Kimsede beni anlamiyo. Biz boyle olmadik hic diyolar. Gunler ilerlemiyo adeta. Ilk gebeligimdede boyleydi. Ama bu kadar sknti cekmedim. Smdi cocuk olunca daha zor geciyo. Icime karamsarlik giriyo. Napacam bilmiyorum. Kraker leblebi yiyemiyorum onu bile kusuyorum

Bende 7.haftamdayim. bulantilar kusmalar beni mahfetti. Asiri zorlaniyorum. Gunler gecmiyo. Kimsede beni anlamiyo. Biz boyle olmadik hic diyolar. Gunler ilerlemiyo adeta. Ilk gebeligimdede boyleydi. Ama bu kadar sknti cekmedim. Smdi cocuk olunca daha zor geciyo. Icime karamsarlik giriyo. Napacam bilmiyorum. Kraker leblebi yiyemiyorum onu bile kusuyorum
Kendimi yanlız hissediyordum bende tam olarak böyleyim 8+1

kızzlar selam

Ben gebe değilim ama salatalığı tuzlayıp yemek iyi gelebilir ama o da tansiyonunuzu etkiler mi bilemiyorum gebelikte bazen tansiyon çıkabiliyor

Kendimi yanlız hissediyordum bende tam olarak böyleyim 8+1
Eşim bu böyle olmaz dedi tekrar Dr gittik beş adet serum verdi Dr. Onu taktiriyorux evde. İnan kendime geldim bir parça. Sana da tavsiye ederim. Günler sonra biseyler yiyebildim. Serum vitamin ve bulantı ilacı katiliyo.

X