• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte bel ağrısı

Damlacik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
199
47
18
31
Arkadaşlar merhaba. İkiz bebeklere hamileyim 10 haftalık ve belimde ciddi ağrı var ara ara kasık ve karın bölgemde de ağrı oluyor ama şükür kanamam yok. Benim durumumda olan var mı

Arkadaşlar merhaba. İkiz bebeklere hamileyim 10 haftalık ve belimde ciddi ağrı var ara ara kasık ve karın bölgemde de ağrı oluyor ama şükür kanamam yok. Benim durumumda olan var mı
Merhaba☺️ ara ara benimde ağrılarım oluyor dün doktoruma sordum normal dedi bence siz de bir danışın ama normal diyecektir büyük olasılıkla :)

Benim sol kalçaya vuran bir bel ağrım var. Sanki bir yere vurmuşum da incinmiş gibi. Öyle bir sey mi sizin de?

Bende 10 haftaya giricrm ben iş yapmadim ama biraz fazla yürümek zorunda kaldım aynı belirtilerim var acaba korkmalimiyim bende yazarmisiniz

Bende 10 haftaya giricrm ben iş yapmadim ama biraz fazla yürümek zorunda kaldım aynı belirtilerim var acaba korkmalimiyim bende yazarmisiniz
Çok şükür bebişler im sağlıklı 😊 doktora durumumu söyleyince idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama idrar tahlili temiz çıktı şükür. Bebek büyüdüğü için olur dedi doktor sonuç temiz çıkınca

Ben 25 haftalik hamileyim ve bu durumu hamilelimin basindan beri ara ara yasiyorum dun belim cok agirdi bu gun iyi

Back
X