Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaArkadaşlar merhaba. İkiz bebeklere hamileyim 10 haftalık ve belimde ciddi ağrı var ara ara kasık ve karın bölgemde de ağrı oluyor ama şükür kanamam yok. Benim durumumda olan var mı
Cumartesi kontrolüm var sorucam inşallah çok teşekkür ediyorumMerhabaara ara benimde ağrılarım oluyor dün doktoruma sordum normal dedi bence siz de bir danışın ama normal diyecektir büyük olasılıkla :)
Benimde sol tarafım tutuluyor gibi oluyor meselaBenim sol kalçaya vuran bir bel ağrım var. Sanki bir yere vurmuşum da incinmiş gibi. Öyle bir sey mi sizin de?
Yok benim tek taraflı değil ciddi boyutta ağrı oluyor kanamam yok ama içim tam rahatta değilBenim sol kalçaya vuran bir bel ağrım var. Sanki bir yere vurmuşum da incinmiş gibi. Öyle bir sey mi sizin de?
Cumartesi ne diyecek bakalım doktor, güzel haberler gelsinYok benim tek taraflı değil ciddi boyutta ağrı oluyor kanamam yok ama içim tam rahatta değil
İnşallah çok teşekkür ederimCumartesi ne diyecek bakalım doktor, güzel haberler gelsininşallah
Bende 10 haftaya giricrm ben iş yapmadim ama biraz fazla yürümek zorunda kaldım aynı belirtilerim var acaba korkmalimiyim bende yazarmisinizArkadaşlar merhaba. İkiz bebeklere hamileyim 10 haftalık ve belimde ciddi ağrı var ara ara kasık ve karın bölgemde de ağrı oluyor ama şükür kanamam yok. Benim durumumda olan var mı
Sonucunuz ne oldu acaba bende 9 haftalığım inanılmaz bel ağrım varYok benim tek taraflı değil ciddi boyutta ağrı oluyor kanamam yok ama içim tam rahatta değil
Çok şükür bebişler im sağlıklıBende 10 haftaya giricrm ben iş yapmadim ama biraz fazla yürümek zorunda kaldım aynı belirtilerim var acaba korkmalimiyim bende yazarmisiniz
Şükür bebişlerim sağlıklıSonucunuz ne oldu acaba bende 9 haftalığım inanılmaz bel ağrım var
Benim iki gündür çok ağrıyordu şuan birden kesildi ağrısı sizde de böyle mi olmuştuŞükür bebişlerim sağlıklıbebek büyüdüğü için dedi doktor
Çok ağrım vardı bikaç gün sonra azaldı dünden beri arttı yine biraz ama bebekler büyüdüğü için diye düşünüyorum doktorun dediği gibiBenim iki gündür çok ağrıyordu şuan birden kesildi ağrısı sizde de böyle mi olmuştu
Ben 25 haftalik hamileyim ve bu durumu hamilelimin basindan beri ara ara yasiyorum dun belim cok agirdi bu gun iyiArkadaşlar merhaba. İkiz bebeklere hamileyim 10 haftalık ve belimde ciddi ağrı var ara ara kasık ve karın bölgemde de ağrı oluyor ama şükür kanamam yok. Benim durumumda olan var mı