• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte bebek kilosu

neri_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
57
1
98
İstanbul
arkadaslar mrb..bugun doktora gittim 20*4 düm..bebeğimin kg 326 gram ..Sizce az mı? Doktor normal dedi ama sanki bana az gibi geldi bu zamanlarda bebek haftada kaç gram alır bilgisi olan varmı ???

Doktorun normal dediyse kafana takma canım.Çünkü küçük old. düşünüyorlarsa küçük diyorlar çekinmiyorlar yani.Daha çok değişir son haftalara doğru kimi hafta fazla kilo alır önde çıkar , kimi hafta az alır zamanına göre geride çıkar.Benim oğlum haftasına göre küçük şu anda 3150 gr. civarında ama sağlıklı olsunlar da kilo alırlar zaten...

öyle tabi cnm ama en son 2 haziranda kendi doktorumda 230 gram dı bugün kanuni sultan süleyman hastanesine gittim 326 gram dedi...Doğru söylüyosun sağlıklı olsunlarda ...02 temmuz da detaylı ultrason çektircemm bakalım orda ne çıkıcak :))) Sen doğum yaptınmı cnm ?

öyle tabi cnm ama en son 2 haziranda kendi doktorumda 230 gram dı bugün kanuni sultan süleyman hastanesine gittim 326 gram dedi...Doğru söylüyosun sağlıklı olsunlarda ...02 temmuz da detaylı ultrason çektircemm bakalım orda ne çıkıcak :))) Sen doğum yaptınmı cnm ?

slm arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun bebişleriniz.inş sağsağlim alacaksınız kucaklarınıza.ben 4 ay önce kucağıma aldım yavrumu çok mutluyum.kendinize iyi bakın bebeğinizin kilosunada takılmayın sağlıklı olsun yeter

Back