dün pıt pıt diye bişyler hissettim ama tam emin değilim.. bebeğimin cinsiyeti de inşallah 2 gun sonra belli olucak,geçen ay gittiğimde uyuyodu göremedik..inşallah bu sefer görücez.. çok heyecanlıyım:)
Ben 12-13 haftalarda doktora gittiğimde böle bişiler hissediyorum dedim.Yok olmaz öyle şey karnın seyiriyodur dedi.Ozamandan beri hissediyorum gün geçtikçede artıyor.Artık elimi karnıma koyduğumda ya da eşim elini koyduğunda elimizle bile hisediyoruz dışarıdan :))İnanılmaz bi duygu her hissettiğimdeseviniyorum çok.Özellikle tiyatro yada seminerde hareket çok ediyo:))Çok güçlü kasları var sanırım.Doktor 20 haftada ancak sissedersin diyodu çok erken başladı benim.
Bağırsak hareketi değil inan.Bebeğin o.Ne güzel ne muazzam bir duygu değil mi.Elimi koyuyorum pıt diye elime vuruyo hareket ediyo.:))Sabahları sol tarafıma yattığımda hareket ediyo.
ben de elim karnımda bekliyorum. bi daha hissetmedim bi problem mi var acaba diyorum kendi kendime..
ben de elim karnımda bekliyorum. bi daha hissetmedim bi problem mi var acaba diyorum kendi kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?