C cnurr Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2022 63 13 8 23 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #1 28 haftalık gebeyim bugün akşam üzeri göz kararması ile birlikte bayılma hissi oldu yanımda annem olmasa yere düşüyordum sizce bunun nedeni nedir??
28 haftalık gebeyim bugün akşam üzeri göz kararması ile birlikte bayılma hissi oldu yanımda annem olmasa yere düşüyordum sizce bunun nedeni nedir??
LeylaSultan93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.736 4.372 333 Hollanda 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #2 cnurr .!.: 28 haftalık gebeyim bugün akşam üzeri göz kararması ile birlikte bayılma hissi oldu yanımda annem olmasa yere düşüyordum sizce bunun nedeni nedir?? Genişletmek için tıkla... Doktora danışsan daha mantıklı değilmi?
cnurr .!.: 28 haftalık gebeyim bugün akşam üzeri göz kararması ile birlikte bayılma hissi oldu yanımda annem olmasa yere düşüyordum sizce bunun nedeni nedir?? Genişletmek için tıkla... Doktora danışsan daha mantıklı değilmi?
Mavisaclikadin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Kasım 2018 4.123 5.389 158 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #3 cnurr .!.: 28 haftalık gebeyim bugün akşam üzeri göz kararması ile birlikte bayılma hissi oldu yanımda annem olmasa yere düşüyordum sizce bunun nedeni nedir?? Genişletmek için tıkla... Acile gidip kan idrar verin önemli birşey değildir inşallah ama gebelik zehirlenmesi olma ihtimaline karşı bi bakın tansiyonunuzu da kontrol edin
cnurr .!.: 28 haftalık gebeyim bugün akşam üzeri göz kararması ile birlikte bayılma hissi oldu yanımda annem olmasa yere düşüyordum sizce bunun nedeni nedir?? Genişletmek için tıkla... Acile gidip kan idrar verin önemli birşey değildir inşallah ama gebelik zehirlenmesi olma ihtimaline karşı bi bakın tansiyonunuzu da kontrol edin