Gebelikte baş ağrısı

Kızlar bende aynı sorundan muzdaribim. Rabbim kimseye yaşatmasın bunu bende 14 haftalık hamileyim ve belli aralıklarla sürekli baş ağrısı çekiyorum. Ve bu Sonra Mide bulantısına çeviriyor kusma başlıyor. Parol alıyorum ama hiç fayda etmiyor bana. Dün serum aldım yine fayda etmedi ama akşama bir komşumuzun tavsiyesi üzerine başima patates sardık. Gerçekten ise yaradı bende kızlar. Denemenizi tavsiye ederim

Beni de bas agrisi mahvediyor.dun gece uykumda bir basladi hala gecmek bilmedi.uykuda bile gecmeyen agri kesicinin ise yaramadigi bir bas agrim var.rahat uyku yok en kotusu bu.dun 1 kere ilac aldim ise yaramadigi icin almak da istemiyorum.tansiyonumda normal.ne yapsam fayda eder acaba

Beni de bas agrisi mahvediyor.dun gece uykumda bir basladi hala gecmek bilmedi.uykuda bile gecmeyen agri kesicinin ise yaramadigi bir bas agrim var.rahat uyku yok en kotusu bu.dun 1 kere ilac aldim ise yaramadigi icin almak da istemiyorum.tansiyonumda normal.ne yapsam fayda eder acaba
Canım aynı durumda yız bende dün gece hiiiic uyuyamadiM. Patatesi bi dene istersen bana baya iyi geldi. Dr da bu konuda bişey söylemiyor nörolojiye görünmen lazım diyip geçiyor. Acaip olan da etrafımda hiç bi hamile bu durumu yaşamamış bana bi garip bakıyolar. Azınlıkta yız yani

Bende 3.aya girdiğinden beri acayip baş ağrısı çekiyorum kızlar ya günlerce hic geçmeden ağrıdığı okuyor su anda da çok fena ağrıyor Allah yardımcımız olsun

Aşırı başım ağrıyor ve dönüyor tansiyonum çok düşmüş yine devamlı uykuluyum ne yapıcam şaşırmış durumdayım

Hamileliğimin başından beri hep aynı saatlerde baş ağrım başlıyor. Günde iki kere kronik oldu. Ağrımadığı gün yok..tansiyonumda sürekli düşüyor çözüm bulamıyorum :KK43:

Benim de 18.haftada basladi bas agrilarim :KK43: aksamustu bir başlıyor sanki kafamin icinde biri bambam basketbol topu sektiriyor gibi beynim zonkluyor. Dun biraz buzla kompres yaptim anlik iyi geldi ama sonrasi yine devam etti. Zaten halihazırda bulanti ilaci aliyorum agri kesici kesinlikle almak istemiyorum ama bazen kafami kaldiramiyorum var mi bir çaresi su agrinin??

Arkadaşlar merhaba,
Gebeliğimin 14.haftasındayım ve dayanılmaz baş ağrıları çekiyorum öyle ki kalbim resmen şakaklarımda atıyor - gözlerimi açamıyorum migreni olan biri değilim hamilelikte başladı ve parol dışında kullanabildiğim bir ilaç yok onu da içmek istemiyorum.
Bana önerilerde bulunabilirmisiniz, sizde aynı sıkıntıları yaşadınız mı?

Arkadaşlar merhaba,
Gebeliğimin 14.haftasındayım ve dayanılmaz baş ağrıları çekiyorum öyle ki kalbim resmen şakaklarımda atıyor - gözlerimi açamıyorum migreni olan biri değilim hamilelikte başladı ve parol dışında kullanabildiğim bir ilaç yok onu da içmek istemiyorum.
Bana önerilerde bulunabilirmisiniz, sizde aynı sıkıntıları yaşadınız mı?
ağrıyı çok uzun süreli ve şiddetli çekmek de çocuğu gerebiliyormuş, benim doktor parol içebilirsin demişti ama işe yaramıyordu, aşırı derecede artarsa hastaneye gelirsin serum yaparız demişti.

ilgiyi dağıtmak, başka şeylere odaklanmak benim ağrımı farkında olmadan geçiriyor, ağrıya yönelik uygulamalar (başa patates bağla, enseni yıka gibi yönergeler) dikkati zaten başın ağrısına yoğunlaştırdığı için bende hiç etkili olmuyor açıkçası.

çok zorluyorsa serum almanda fayda var, çocuğa zararı olacak bir şeyi doktorlar zaten yapmaz, bu konuda endişe etme bence

ağrıyı çok uzun süreli ve şiddetli çekmek de çocuğu gerebiliyormuş, benim doktor parol içebilirsin demişti ama işe yaramıyordu, aşırı derecede artarsa hastaneye gelirsin serum yaparız demişti.

ilgiyi dağıtmak, başka şeylere odaklanmak benim ağrımı farkında olmadan geçiriyor, ağrıya yönelik uygulamalar (başa patates bağla, enseni yıka gibi yönergeler) dikkati zaten başın ağrısına yoğunlaştırdığı için bende hiç etkili olmuyor açıkçası.

çok zorluyorsa serum almanda fayda var, çocuğa zararı olacak bir şeyi doktorlar zaten yapmaz, bu konuda endişe etme bence

Teşekkür ederim :)

Bende baş ağrısından çekiyorum son 2 haftadır ne yapacağımı şaşırdım ilk oglumda olmamıştı 15 haftaligiz

18 haftalık hamileyim ve 12. Haftadan beri baş ağrısından ölmek üzereyim. 6 haftadır mütemadiyen aralıklarla zonklamalar yaşıyorum. Kafamı tülbentle sıkıca sarmak dışında pek bir çare bulamadım ben:KK43: parol verdi doktor ama hiç işe yaramıyor. tansiyonum da normal. Damar genişlemeleri bukadar uzun mu sürüyormuş? Nezamana kadar devam eder acaba?

13+5 günlük hamileyim. hamilelikten öncede migrenim vardı ama 7. - 8. haftadan beri neredeyse 2-3 güne bir ağrı çekiyorum. bazen uyku bile fayda etmiyor uyandığımda hala ağrıyor oluyor. çok rahatsız edici bir şey ilaç bir kaç kez içtim ama her defasında da ilaç içmek doğru değil bence o yüzden sabrediyorum :110: çalışan bayan içinde zor sürekli bilgisayar karşısında ve ışık altında oluyorsunuz iyice tetikliyor:110: ne yalan söyleyeyim bir an önce işi bırakacağım günü bekliyorum. şu anda bunları yazarken bile alnım zonkluyor hepimize geçmiş olsun kızlar:KK34:

12+4 hamileyim , kronik migren hastasiyim ve 2 gun óncesine kadar 1 kez basim agrimadi ama simdi bitik vaziyetteyim 2 gūndur bitirdi beni bu agri cok ūzgūnūm bebegim umarim iyidir.

Merhaba, benim de 12. Haftadan 20. Haftaya kadar çok ağrıdı. Ara ara da migrenim tuttu. Parol bana musın demedi, tek şey iyi geldi tavsiye ederim. Patatesi dilimleyin derindondurucuya atın. Sonra bir tülbentle alnınıza sıkıca bağlayın. Bana çok iyi geldi. Umarım sizin de ağrınızı hafifletir.

Benimde 20 haftalikim migren agrilari oluyor hic agri kesici almiyorum doktor parol alabilirsin dedi AMA Ben yinede icmiyorum sabrediyorum yapacak bisey yok

X