Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora git tabiki canım .en uygun ilacı verecektir..
Ince giyinigim ztn birde dusu deneyim.. Bogazlarim icin balli limonlu ilik su iciyorum.37.5 cok yuksek degil panik yapmayin. Ilik dus alip ince giyinin insAllah gecer.
Bende de bir karabiber eksikmişZencefil bal karabiber limon karıştırıp her gün için bi kaşık
Terletebilir hastayken. Hastalık geçince de için ki direnciniz olsun, önümüz kış, sevgilerBende de bir karabiber eksikmişOnuda denemek lazım
Faranjitin varsa limon kullanma derim. Bende oksuruk yapiyorduTahrismi ediyo artik neyse bilmiyorum.
Parol içebilirsin demişti bana ilk haftalarda doktor ,zaten sadece parol kullanabiliyoruz,pastil bile yasak, evde varsa bal zencefil limon karıştır zencefil çok iyi geliyor ben 3 kere böyle defettim gribi
Zencefil bal karabiber limon karıştırıp her gün için bi kaşık
Olabilir canim tesekkur ederimSen doktorunu dinle canım öyleyse ,bana 6 haftalıkta pastil içme demişti ,ama sen 3 ay olmuş nerdeyse ilk trimester dolmuş ,belki kullanabilirsin demesi bundandır
Yarar tabi süte de karıştırabilirsin limonsuz olarak. Karabiberi bol tutarsan sana ter attırcak sonra güzel bi duş... Zencefilden neden korktun?Canim zencefilden yana korkuyorum nette arastirdim... Sade karabiber bal yapsam ise yararmi acaba?
Zaten olmasi gereken vücut ısısı 37C...Sizin 0.5C artmış panik yok :)Kizlar 13 kusurluk gebeyim bogazlarim agriyo hastayim atesimde 37.5 napabilirimgebelikte ates tehlikeli ama kac derece bi bilginiz varmi?
benim doktorum da pastil kullanabilirsin demişti. Strepsils pastil kullanmıştım. Boğazımı yumuşatıyor iyi geliyordu. ama geçmezse doktora git canım kendine de bebişe de eziyet etme. Geçmiş olsunCanim zencefil sut bal yapiyordum normalde. Ama gebelikte zencefil zararliymis nette okudum
Yoksa bana cok iyi geliyordu... Kadindogumcuma sordum pastil kullanabilirsin dedi
Napcagimi sasirdim ya oofff!