Gebelikte Ateş yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi HNez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HNez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
403
160
103
Kizlar 13 kusurluk gebeyim bogazlarim agriyo hastayim atesimde 37.5 napabilirim :110: gebelikte ates tehlikeli ama kac derece bi bilginiz varmi?

37.5 cok yuksek degil panik yapmayin. Ilik dus alip ince giyinin insAllah gecer.

Faranjitin varsa limon kullanma derim. Bende oksuruk yapiyordu :( Tahrismi ediyo artik neyse bilmiyorum.

Parol içebilirsin demişti bana ilk haftalarda doktor ,zaten sadece parol kullanabiliyoruz,pastil bile yasak, evde varsa bal zencefil limon karıştır zencefil çok iyi geliyor ben 3 kere böyle defettim gribi

Zencefil bal karabiber limon karıştırıp her gün için bi kaşık

Böyle bir tatlı kaşığı bala zencefili dök toz olandan üstüne bir iki damla limon yut onu ,tadı acı gelir üstüne su içersin

Parol içebilirsin demişti bana ilk haftalarda doktor ,zaten sadece parol kullanabiliyoruz,pastil bile yasak, evde varsa bal zencefil limon karıştır zencefil çok iyi geliyor ben 3 kere böyle defettim gribi

Canim zencefil sut bal yapiyordum normalde. Ama gebelikte zencefil zararliymis nette okudum :110:
Yoksa bana cok iyi geliyordu... Kadindogumcuma sordum pastil kullanabilirsin dedi :63:
Napcagimi sasirdim ya oofff!

Sen doktorunu dinle canım öyleyse ,bana 6 haftalıkta pastil içme demişti ,ama sen 3 ay olmuş nerdeyse ilk trimester dolmuş ,belki kullanabilirsin demesi bundandır

Canim zencefilden yana korkuyorum nette arastirdim... Sade karabiber bal yapsam ise yararmi acaba?
Yarar tabi süte de karıştırabilirsin limonsuz olarak. Karabiberi bol tutarsan sana ter attırcak sonra güzel bi duş... Zencefilden neden korktun?

Kizlar 13 kusurluk gebeyim bogazlarim agriyo hastayim atesimde 37.5 napabilirim :110: gebelikte ates tehlikeli ama kac derece bi bilginiz varmi?
Zaten olmasi gereken vücut ısısı 37C...Sizin 0.5C artmış panik yok :)

38.5C ı geçmesin de bir sorun olmaz InsaAllah..Banyo yaparken su çok sıcak olmasın çok etkiler vücut ısısını

Canim zencefil sut bal yapiyordum normalde. Ama gebelikte zencefil zararliymis nette okudum :110:
Yoksa bana cok iyi geliyordu... Kadindogumcuma sordum pastil kullanabilirsin dedi :63:
Napcagimi sasirdim ya oofff!
benim doktorum da pastil kullanabilirsin demişti. Strepsils pastil kullanmıştım. Boğazımı yumuşatıyor iyi geliyordu. ama geçmezse doktora git canım kendine de bebişe de eziyet etme. Geçmiş olsun

Benim babam yıllardır hasta olduğu zaman karabiberli süt içerdi ve hemen toparlanırdı
Boğazdaki mikropları yakıyor

Back
X