Gebelikte ateş basması ve cinsiyet

gebelikte ateş basması yaşayanlar kızınız mı oldu oğlunuz mu oldu?

• Ankete Katılan
    22

gelbebekgel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
313
6
96
Anneler ve anne adayları,

Çok merak ettiğim bir konuyu sizlere danışmak istiyorum.hani hep bişeyler duyarız hamilelikte şöyleyse yada şöyle olursa kız/oğlan olur gibi.

bende merak ediyorum ve soruyorum ki hamilelikte ateş basması ,avuçları ayak altları vücudu ateş ateş yananların çocuklarının cinsiyeti ne oldu ?

yorumlarınızı merakla bekliyorum.öpüldünüz :54:

Saçma gelebilir ama çin takvimine bak istersen benim ailemdeki herkeste tuttu.birde geleneksel bir yöntem var bana da yaptılar yine ailedeki herkeste tuttu..sen bilmeden bir koltuğa makas diğerine bıçak koydular ama bilmemen gerekiyormuş makasa oturusan kız,bıçağa oturursan erkek..bana yaptılar ben amannn saçma ne alakası var dedim ama gerçekten tuttu benden sonraki hamile kalanlardada tuttu . :)

bıçak makas ta iyiymiş :)

yahu biz eşimle resmen iddiaya girdik.daha çok ufağız ama tutturdu oğlum olacak bende kız hissediyorum.bak ateşte basıyor seni kesin oğlan diyor.
acaba dedim bir istatistik tutturayım da bak şuymuş diyeyim :)

bıçak makas ta iyiymiş :)

yahu biz eşimle resmen iddiaya girdik.daha çok ufağız ama tutturdu oğlum olacak bende kız hissediyorum.bak ateşte basıyor seni kesin oğlan diyor.
acaba dedim bir istatistik tutturayım da bak şuymuş diyeyim :)

canım bıçak makası dene o tutuyo

bende ateş basma felan olmadı ama sanırım bebeğim erkek canım

erkek olduğunu bıçak makasla mı anladınız?

hayırlı evlat olsunlar gerisi cidden mühim değil.biz çok aradık.rabbim nasip etti sonunda hamdolsun.

ama bende deniycem makas bıçağı :):9:

Son düzenleme:
erkek olduğunun bıçak makaslan mı anladınız?

hayırlı evlat olsunlar gerisi cidden mühim değil.biz çok aradık.rabbim nasip etti sonunda hamdolsun.

ama bende deniycem makas bıçağı :):9:

benim kendi doktorum 1 ay sonra söylicek ben başka doktora gittim o erkek dedi tatlım. kayınvalidem öğrenmeden önce çok ısrar etti yapalım diye ama ben yaptırmadım.doktordan öğenicem dedim. ilk hamile kaldığımda yapmıştı erkek çıkmıştı ama öğrenemedim kalp atışları başlamadı 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım . eltime yapmış o bıçağa oturmuş ve oğlu oldu tatlım. ne güzel zor olmuş ama gelmiş bebeğin sana tatlım Allahım kucağına almayıda nasip eder inş

benim kendi doktorum 1 ay sonra söylicek ben başka doktora gittim o erkek dedi tatlım. kayınvalidem öğrenmeden önce çok ısrar etti yapalım diye ama ben yaptırmadım.doktordan öğenicem dedim. ilk hamile kaldığımda yapmıştı erkek çıkmıştı ama öğrenemedim kalp atışları başlamadı 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım . eltime yapmış o bıçağa oturmuş ve oğlu oldu tatlım. ne güzel zor olmuş ama gelmiş bebeğin sana tatlım Allahım kucağına almayıda nasip eder inş

çok geçmiş olsun canım.allahım bir daha yaşatmasın inş kayıp acısını.
daha hayırlısını daha sağlıklısını istediğiniz ve hayırlı olan bi zamanda nasip etsin.
bakalım merak ettim bugun bende yaptırayım eşime :9:

çok geçmiş olsun canım.allahım bir daha yaşatmasın inş kayıp acısını.
daha hayırlısını daha sağlıklısını istediğiniz ve hayırlı olan bi zamanda nasip etsin.
bakalım merak ettim bugun bende yaptırayım eşime :9:

saol canım amin Allahım kimseye yaşatmasın . yaptırdıktan sonra çıkan sonucu yaz canım merak ettim:)

hanımlar günaydın .
şu makas bıçak olayını denedim.tabi doğruluğu 3 ay sonra çıkacak :)

denememize göre oğlan hadi bakalım hayırlısı :)

Back
X