Gebelikte aşırı stres

Hedrkrlssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
276
88
15 haftalık hamileyim ve o kadar stres altındayım ki anlatamam.. stresten burnum kanıyo böyle kendimi parçalayacak dereceye geliyorum engel olmaya çalışıyorum ama yok olmuyo. Bebeğimi düşünüp sakinleşmeye çalışıyorum.. bu şekilde olup sorun yaşayan var mı kendime gelince de ağlamaya başlıyorum bebeği strese sokuyorum ya bişey olursa diye bu sefer de bu yüzden kötü oluyorum

Neden bu kadar streslisiniz? Stres bebeğe zarat verebilir biraz sakin kalmaya çalışın tadını çıkarmaya çalışın.

Neden bu kadar streslisiniz? Stres bebeğe zarat verebilir biraz sakin kalmaya çalışın tadını çıkarmaya çalışın.
Eşimle anlaşamıyoruz bi yandan ben annemlerle kalıyorum.. bir yandan da hamilelikle birlikte sinirlerim çok bozuldu en ufak birşeyde sinirlenir hale geldim neden böyle oldu anlamadım ama sanırım hamileliğimi yalnız başıma annemlerin evinde geçiyor olmam etken oldu bi zarar geldiyse eğer nasıl fark edebilirim acaba çok üzgünüm

Anlıyorum. Eşiniz bu süreçte yanınızda olmalıydı. Siz bebeğinizi düşünüp sakin kalmaya çalışın doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin gerekirse psikolojik destek de alabilirsiniz. Kanama vs.olmadıkça endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…