Gebeliğe Hazırlık Gebelikte apranaxx fort agri kesici

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Adetime 3 gün var, ve hamile olabilirim belirtiler var. Migren hastasıym 2 gündür başım çok ağrıyor. Evde apranax'tan başka içecegim ilaç yok. Apranax bebege zarar verir mi acaba

Adetime 3 gün var, ve hamile olabilirim belirtiler var. Migren hastasıym 2 gündür başım çok ağrıyor. Evde apranax'tan başka içecegim ilaç yok. Apranax bebege zarar verir mi acaba
Kullanılmamalı diye biliyordum araştırdım C grubuymuş 1-2 trimesterda. İçmeseniz daha iyi ama mecbur kaldıysanız yapacak bişey yok tabi. Hamile kalmayı planlayan kadınlarda kullanılmamalı yazıyor çoğu yerde

Kac gündr başım çatliyo ya gecmiyo napicam bilmiyorum

Acile gidersen gebelik şüphesi var dersen kan tahlili yaparlar duruma göre ilaç yazarlar
Az once geldim hastaneden. Gunlerdr gecmeyncr mecbur kaldm gitmeye. Kan testide yaptilar, ama gebelik yok malesef. Igne yapip gönderdi. Bu ayda olmadi yani. 2 gun var adet olmama, yakinda olurum yani

Merhaba bi sorum olacak adetim 7 gün gecikti ay bitti resmen kanamam oldu acaba üstüne adet görme olabilir mi

Merhaba adetim 7 gün gecikti üstüne adet görme olabilir miyim normalde düzenli adet gören biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…