Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGebelikte apranaxx fort agri kesici
Adetime 3 gün var, ve hamile olabilirim belirtiler var. Migren hastasıym 2 gündür başım çok ağrıyor. Evde apranax'tan başka içecegim ilaç yok. Apranax bebege zarar verir mi acaba
Adetime 3 gün var, ve hamile olabilirim belirtiler var. Migren hastasıym 2 gündür başım çok ağrıyor. Evde apranax'tan başka içecegim ilaç yok. Apranax bebege zarar verir mi acaba
Kullanılmamalı diye biliyordum araştırdım C grubuymuş 1-2 trimesterda. İçmeseniz daha iyi ama mecbur kaldıysanız yapacak bişey yok tabi. Hamile kalmayı planlayan kadınlarda kullanılmamalı yazıyor çoğu yerde
Kullanılmamalı diye biliyordum araştırdım C grubuymuş 1-2 trimesterda. İçmeseniz daha iyi ama mecbur kaldıysanız yapacak bişey yok tabi. Hamile kalmayı planlayan kadınlarda kullanılmamalı yazıyor çoğu yerde
Az once geldim hastaneden. Gunlerdr gecmeyncr mecbur kaldm gitmeye. Kan testide yaptilar, ama gebelik yok malesef. Igne yapip gönderdi. Bu ayda olmadi yani. 2 gun var adet olmama, yakinda olurum yani