• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte antibiyotik kullanma

sena324

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kızlar reglime göre 8 haftalık ultrasona göre 7 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var idrar kültüründe e coli bakterisi çıktı doktor belirtin var mi dedi var dedim idrarda yanma oluyor falan piyeloseptyl antibiyotik yazdı kullanmim dedim ama doktor enfeksiyon düşük tehlikesi yapr dedi 15 gün kullan ilaç bitince enfeksiyon birimine randevu al git dedi. ilk aylar ilaç kullanılmamalı diyorlar çok korkuyorum kullanan var mı bişey olur mu sizce teşkkür ederim şimdiden

11 haftalık hamileyken bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. antibiyotik kullandım. inanın o enfeksiyonun bebek için daha olumsuz etkileri var. doktorunuz zaten gerekli olmasa siz yalvarsanız da vermezdi o antibiyotiği

arkadasim soğuk algınlığı için kullanmıştı. kadın doğum doktorunuza sorun onaylarsa kullanın. gebelikte kullanılması güvenli bir çok antibiyotik var

Sağlık ocağı bana da piyeloseptyl yazmıştı, kadın doğum doktoru bu hamilelerde kullanılabilir bi ilaç ama genel bi ilaç bi yandan da, idrar kültürü alalım kültür sonucuna göre verelim ilaç demişti kullandırmamıştı o ilacı. B grubu olduğu için kullanabilirsiniz, kültüre göre verdiyse size uyumludur zaten

Back