• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte antibiyotik kullananlar off off

doğum yaptım cok şukur hiç sorunolmadı teşekkür ederim herkese

sizi bulmuşken soru sorabilirmiyim ? cevaplarsanız çok sevınırım devlet hastanelerinde diş kaplama fiyatları nedir ve estetik diş yapıyorlarmı yanı gorunuslerını estetık yapıyorlar mı teşekkurlerr
devlette calismiyorum ama porselen icin fark aliniyor. estetik disten kastiniz porselen ise gunumuzde daha estetik bir sistem kullaniliyir artik (zirkon) bu devlette var mi bilmiyorum ama zaten fark odendigi icin yine maliyetli olur. ancak ben estetik anlamda memnun kalacaginizi pek sanmiyorum. cok kisa surede cok fazla hasta bakiliyor. iyi sonuc bekliyorsaniz guvendiginiz bir yere gitmenizi oneririm. ancak nadiren de olsa devlette olup hastasina zaman ayiran hekimler vardir ama zor. universite hastanrlerini de degerlendirebilirsiniz..

devlette calismiyorum ama porselen icin fark aliniyor. estetik disten kastiniz porselen ise gunumuzde daha estetik bir sistem kullaniliyir artik (zirkon) bu devlette var mi bilmiyorum ama zaten fark odendigi icin yine maliyetli olur. ancak ben estetik anlamda memnun kalacaginizi pek sanmiyorum. cok kisa surede cok fazla hasta bakiliyor. iyi sonuc bekliyorsaniz guvendiginiz bir yere gitmenizi oneririm. ancak nadiren de olsa devlette olup hastasina zaman ayiran hekimler vardir ama zor. universite hastanrlerini de degerlendirebilirsiniz..
iyi bir doktor buldum benımle olgılenecek amazirkon çok pahalıya geliyor 7000 lira dedi özel dişcim ondan devlete yöneldim bu yenı buldugum doktorda estetik görünüm sağlarım porselenle dedi ama kararsızım teşekkurler bu arada

Back