diş doktorum ve kadın doğum doktorumla görüştüm dişa müdahele edemeyiz erken doğumutetikler en iyisi antibiyotik dediler enemi açıp kapatamayacak duruma geldim artıkBenimde disim çok kötüydü kadın doğum uzmanına Danıştim yapma riskli dedi ama acısı dayanacak gibi değildi mecbur gittim diş doktoruna dolgu kanal tedavisi hepsini yaptılar hemde en yüksek doz iğneyi yaptılar bu arada araştırdım diş iltihapida erken doğumu tetikliyor hem bebeğe geçerse mikrop hiç kurtulusu yok yani iltihaplı dış de bebek için tehlikeli kutu kutu ilaç icecegine bir kere yap kurtul
Merhaba Bende 16 haftalık hamileyim geçen 20 lik dişimi çektirdim şimdi yanındaki dişimn üstü şişdi ve diş fırçalarkende kanama oluyor napsam siz hangi doktora gittniz tedavi için ankara da mı oturuyosun..Benimde disim çok kötüydü kadın doğum uzmanına Danıştim yapma riskli dedi ama acısı dayanacak gibi değildi mecbur gittim diş doktoruna dolgu kanal tedavisi hepsini yaptılar hemde en yüksek doz iğneyi yaptılar bu arada araştırdım diş iltihapida erken doğumu tetikliyor hem bebeğe geçerse mikrop hiç kurtulusu yok yani iltihaplı dış de bebek için tehlikeli kutu kutu ilaç icecegine bir kere yap kurtul
dis hek olarak cevapliyorummerhaba arkadaşlar şuan 31 haftalık gebeyim ve 20lik dişim iltihapandı diş doktorum mudahale edemem erken doğum riski oluşur dedi ve dadın doğum doktorum rovamycine 3 m.ı.u yazdı dişim çok ağrıyor
aynı durumu yaşayan yada antibiyotik kullanan oldumu bu haftalar bi sıkıntı yaşadınız mı bir de yarın ehliyet sınavım var bu halsizlikle nasıl gircem ya çok halsizim ev işi falan hiç bir şey yapasım da yok
buna da moralim çok bozuluyor
Merhaba Bende 16 haftalık hamileyim geçen 20 lik dişimi çektirdim şimdi yanındaki dişimn üstü şişdi ve diş fırçalarkende kanama oluyor napsam siz hangi doktora gittniz tedavi için ankara da mı oturuyosun..
Merhaba Bende 16 haftalık hamileyim geçen 20 lik dişimi çektirdim şimdi yanındaki dişimn üstü şişdi ve diş fırçalarkende kanama oluyor napsam siz hangi doktora gittniz tedavi için ankara da mı oturuyosun..
ben idrar yolları iltihabı için kullanmıştım.merhaba arkadaşlar şuan 31 haftalık gebeyim ve 20lik dişim iltihapandı diş doktorum mudahale edemem erken doğum riski oluşur dedi ve dadın doğum doktorum rovamycine 3 m.ı.u yazdı dişim çok ağrıyor
aynı durumu yaşayan yada antibiyotik kullanan oldumu bu haftalar bi sıkıntı yaşadınız mı bir de yarın ehliyet sınavım var bu halsizlikle nasıl gircem ya çok halsizim ev işi falan hiç bir şey yapasım da yok
buna da moralim çok bozuluyor
sizi bulmuşken soru sorabilirmiyim ? cevaplarsanız çok sevınırım devlet hastanelerinde diş kaplama fiyatları nedir ve estetik diş yapıyorlarmı yanı gorunuslerını estetık yapıyorlar mı teşekkurlerrdis hek olarak cevapliyorum
konu ciddi ise ve takrarlayacak gibi gorunuyorsa didin cekimi dusunulebilir. gebelikte asla mudahale olmaz diye birsey yok. baska bir dra gidin. ayrica antibiyotik kismina uzulmeyin. sart oldugu icin kullandiniz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?