- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
İki haftadır folik asit ve vitamini bıraktım. Maalesef hala yükseliyor... Çok teşekkür ediyorum. İnşaallah hayırlı sonuçlar olur.Merhaba, öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Benim de ast ve alt değerlerim yüksekti. Hamilelikte kullanılan takviye vitaminler de iyice yükseltiyor. Ben tüm takviyeleri kestim değerler kendiliğinden düştü. Her ay düzenli takip ettik. Hiç ilaç kullanmadan ve problem yaşamadan hamileliğimi tamamladım.
ama kimi kişilerde daha ciddi oluyor, tedavi gerekebiliyor sanırım.
Doktorunuzun tavsiyelerini uygulayın. Bildiğim kadarıyla sizin şuan yapabileceğiniz tek şey sağlıklı beslenmek. Geçmiş olsun.İki haftadır folik asit ve vitamini bıraktım. Maalesef hala yükseliyor... Çok teşekkür ediyorum. İnşaallah hayırlı sonuçlar olur.
Kötü düşünmeyin kc vücudun en önemli metabolizma organlarından biri kullandığınız bir ilaç ya da yediğiniz bir şeyden kaynaklı da yükselmiş olabilir, Allah şifa versinİyi akşamlar sevgili kk üyeleri... Gebeliğimin ilk trimester'imdeyim. İki haftadır ALT değerlerim yani karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor... İki hafta önce 137 çıkmıştı bu hafta 154 olmuş... Doktorum Gastroenterolojiye yönlendirdi yarın gideceğiz bir aksilik olmazsa... Gebelikte bu tür sorunlarla karşılaşan var mı?
Merhaba bende şuan 7 haftalık gebeyim ve ALT değerim 104 AST değerim 35 çıktı siz ne gibi bir yol izlediniz acaba şuan durumunuz nasıl bilgi verirmisiniz rica etsemİyi akşamlar sevgili kk üyeleri... Gebeliğimin ilk trimester'imdeyim. İki haftadır ALT değerlerim yani karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor... İki hafta önce 137 çıkmıştı bu hafta 154 olmuş... Doktorum Gastroenterolojiye yönlendirdi yarın gideceğiz bir aksilik olmazsa... Gebelikte bu tür sorunlarla karşılaşan var mı?
Merhaba canım ben gebeligimin sonuna kadar ayda 1 Gastroenterolojiye gittim. Yediklerime dikkat ettim ve düştü değerlerim. Doğum yaptığım gün çok yükselmişti ama sonrasında normale döndü. Çok Şükür bir sıkıntı yaşamadım. Ama takip et muhakkak. Benim bebeğim 2 hafta erken doğdu bununla mı alakalı bilmiyorum ama gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok çok Şükür.Merhaba bende şuan 7 haftalık gebeyim ve ALT değerim 104 AST değerim 35 çıktı siz ne gibi bir yol izlediniz acaba şuan durumunuz nasıl bilgi verirmisiniz rica etsem
Gebelikte olan geçici bir durum da olabilir seninki. Çok ciddi bir yükseliş olmadıktan sonra gönlünü ferah tut canım Allah sağlıkla ilgili almayı nasip etsinMerhaba bende şuan 7 haftalık gebeyim ve ALT değerim 104 AST değerim 35 çıktı siz ne gibi bir yol izlediniz acaba şuan durumunuz nasıl bilgi verirmisiniz rica etsem
Merhaba bende suan 18+5 hamileyim karaciğer enzimlerim sürekli yüksek çıkıyor tüm Batum ultrason cekıldım safra kesemde taşlar var başka hıc bır problem bulamadılar hıc bır sorunumda yok sadece değerler yüksek ılaclarda yapıyor olabılır dediler 1 haftadır hastahanede yatıyorum gastroentorolojiye takıplı olacağımı söylediler engınar yemıssınız kaç günde bır yedınız ve düşürdümuMerhaba canım ben gebeligimin sonuna kadar ayda 1 Gastroenterolojiye gittim. Yediklerime dikkat ettim ve düştü değerlerim. Doğum yaptığım gün çok yükselmişti ama sonrasında normale döndü. Çok Şükür bir sıkıntı yaşamadım. Ama takip et muhakkak. Benim bebeğim 2 hafta erken doğdu bununla mı alakalı bilmiyorum ama gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok çok Şükür.
Bir de ben folik asiti erken bıraktım doktor öyle söyledi. Bunun dışında bol bol enginar yedim o da çok iyi geldi bu değerlere. Benim asıl sıkıntım safra kesemde taş olması imiş o nedenle bu değerler böyle yükselmiş. Bebeğim biraz daha büyüdükten sonra duruma göre ameliyat düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?