B beyza kap Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 13 5 1 28 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyza kap #1 Merhaba gebeliğinde cetryn alerji ilacı kullanan var mıı
Daydreamm Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 577 2.586 28 27 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyza kap #2 beyza kap .!.: Merhaba gebeliğinde cetryn alerji ilacı kullanan var mıı Genişletmek için tıkla... Dr um ben hamileyken alerji ilacı kullanma diye baya tembihlemişti. Drunuza sormanızda fayda var.
beyza kap .!.: Merhaba gebeliğinde cetryn alerji ilacı kullanan var mıı Genişletmek için tıkla... Dr um ben hamileyken alerji ilacı kullanma diye baya tembihlemişti. Drunuza sormanızda fayda var.
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 4.715 5.222 73 30 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyza kap #3 Aslında bebek besliyor ya ben çok alerjik bir yapıdayım burnum sürekli akar tıkanır hapşırırım hamileyken hiç bu semptomları yaşamadım. Sizde var mı şu an?
Aslında bebek besliyor ya ben çok alerjik bir yapıdayım burnum sürekli akar tıkanır hapşırırım hamileyken hiç bu semptomları yaşamadım. Sizde var mı şu an?