Ama işte ben sabahlar çok iyiyim bi bulantm falan hiç olmuyorBirşey olmax bn 24 saat bulandığı mı bilirim ve üstelik çıkartıyordum uykuda normal
Canım korkma normal bunların hepsi keseyi gördünüz mü.Ama işte ben sabahlar çok iyiyim bi bulantm falan hiç olmuyor
Canım korkma normal bunların hepsi keseyi gördünüz mü.
Ya ben çok korkuyorum
Soracak kimsem yok. Bilenler cevaplarsa çok sevinirim.
Akşam 6- 7 gibi uyku bastırıyor. Halsizlik oluyor. 8-9 gibi midemde çok hafif ama rahatsız eden bir bulantı hissediyorum. Kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum.
Adetimi 4 gün geçti. İlk gebelikte herkes düşük yaptı ölü doğumlar oldu etrafımda.
Benim yaşadığım şeyler normal mi?
canım benim hep akşam üzeri bulantılarım olurdu. sabah mükemmel kalkardım ama ikindi herkes yemek yapmaya başladı mı kötü olurdum. Test yaptın mı?
Kan sonucun kaç çıktı cnmHayır daha doktora gitmedim. Doktor bi ablam var o cuma günü git değerin daha iyi çıkar dediçok mu umutlaniyorum bilmiyorum ki
Kan sonucun kaç çıktı cnm
Hayırlısı cnm ağır kaldırma kendine dikkat etBen kana baktiramadim daha. Eşimin işinden dolayı van erciş te yaşıyoruz burda hastane dünyanın en sıkıntılı işidaha gidemedim doktora cuma gidebilecegim insallah
Hayırlısı cnm ağır kaldırma kendine dikkat et
Ben 7/24 cektim. Doktora gittiniz degil mi? Kansizligim artinca aksam bulanir bazen benim midem. Yorulunca oluyor bir de kansizken. Ama hamilelik bulantisi hormonlardan.Bide çok derin nefes alıyorum gün içinde...
Test yaptım 4 gün üst üste silik ama pozitif çıkıyordu. Cuma günü doktora gitcem insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?