• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte aksam bulanti normalmi?

Doree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
92
16
88
Kütahya
Ya ben çok korkuyorum :(
Soracak kimsem yok. Bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Akşam 6- 7 gibi uyku bastırıyor. Halsizlik oluyor. 8-9 gibi midemde çok hafif ama rahatsız eden bir bulantı hissediyorum. Kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum.
Adetimi 4 gün geçti. İlk gebelikte herkes düşük yaptı ölü doğumlar oldu etrafımda.

Benim yaşadığım şeyler normal mi?

Birşey olmax bn 24 saat bulandığı mı bilirim ve üstelik çıkartıyordum uykuda normal

Ya ben çok korkuyorum :KK43:
Soracak kimsem yok. Bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Akşam 6- 7 gibi uyku bastırıyor. Halsizlik oluyor. 8-9 gibi midemde çok hafif ama rahatsız eden bir bulantı hissediyorum. Kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum.
Adetimi 4 gün geçti. İlk gebelikte herkes düşük yaptı ölü doğumlar oldu etrafımda.

Benim yaşadığım şeyler normal mi?

canım benim hep akşam üzeri bulantılarım olurdu. sabah mükemmel kalkardım ama ikindi herkes yemek yapmaya başladı mı kötü olurdum. Test yaptın mı?

Ben kana baktiramadim daha. Eşimin işinden dolayı van erciş te yaşıyoruz burda hastane dünyanın en sıkıntılı işi :KK43: daha gidemedim doktora cuma gidebilecegim insallah
Hayırlısı cnm ağır kaldırma kendine dikkat et

Back