• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte aknlyse,madecassol kullanilirmi?

Bstmecm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
8
5
1
34
4 haftalik hamileyim aknlyse madecassol ve expigmen kullanmak istiyorum sizce zarari olurmu cildimde onceden olusmus lekeler mevcut.

4 haftalik hamileyim aknlyse madecassol ve expigmen kullanmak istiyorum sizce zarari olurmu cildimde onceden olusmus lekeler mevcut.

Öncelikle bu konuda doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olacaaktır.Size tavsiyem 8 ay daha beklemeniz.Risk almanın bir anlamı yok.Sonuçta şimdiye kadar beklemişsiniz önce sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı öneririm...

kullanma derim ben hamileliğin 7-8 haftalarına kadar expingmnet medecassol kullandım ama bu ilaçlar kana geçiyormuş bilmiyordum.
medecassol hamilelikte kullanılabilir deniliyor de yine de kullanma dermotolga da gittim lekelerim için hamilelikte hiç bişey kullanmamı söyledi bilgin olsn

Back