Gebelikte akıntının kesilmesi

MyFairyDaphne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
4.690
0
Günaydın arkadaşlar,
Öncelikle herkese iyi pazarlar dilerim. Benim şöyle bir sorum var.
Hamileliğimin 10. haftası içerisindeyim. Bugüne kadar yoğun akıntım oluyordu.
Bazen şeffaf renkte bazende sarı renkte. Dün geceden beri bu akıntım kesildi nerdeyse artık yok gibi. Yani hamile kalmadan önce olduğu gibi normale döndü. Şimdi ise korkmaya başladım. Bu yoğun akıntının dokuz ay boyunca sürmesi mi gerekiyordu ? Yoksa bir süre sonra bitip , normale dönmesinde bir sakınca var mıdır?
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
a.s.a.s.

bende de aynı durum söz konusu hamileliğimin ilk 3 ayında akıntım çok yoğundu.başka hamilelerden artarak devam eder diye duymustum ama bende artmak bir yana bir hayli azaldı.ama hersey yolunda gözüküyor.bebişimin bir sorunu yok.bence kafana takma.

cani bazen kesiliyor bazen geri geliyor. takilma bunlara. inan bana belirti arama. bebisler saglam, buyuyorlar yerinde.

kanama agir sanci vs olmadigi sureece bebegin senle. sakin kotu seyler okuyup da aklini bulandirma.

Mrb arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım. bu ay benim akıntım hiç olmadı. merak ediyorum acaba gebelikte akıntı kesilmesi olur mu yoksa ilaçlardan mı kaynaklanıyor. normalde benim akıntım çok fazlaydı. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

X