Gebelikte akciğer tomografisi lütfen yardımm

nur355

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
845
225
18
Arkadaşlar 19 haftalık hamileyim hamileyken tomografi çektiren var mı bebeğinize bir şey oldu mu sanırım rahatsızlığımdan dolayı çektirmek durumunda kalıcam çok korkuyorum nolur bilgisi olan cevap versin...

Çektirmesem ölebilirim emboli den şüphelendiler çektirsem bebeğim zarar görebilir..

Öncelik annenin sağlığıdır tıpta. Ama tabi endişelenmeniz normal. Göbek bölgenize çelik sarıp çekebilirler. Tam bilgi sahibi değilim ama diş için bana öyle yapmışlardı.

Öncelik annenin sağlığıdır tıpta. Ama tabi endişelenmeniz normal. Göbek bölgenize çelik sarıp çekebilirler. Tam bilgi sahibi değilim ama diş için bana öyle yapmışlardı.
Röntgen çektirdim çelik yelek giyip ilaçlı tomografi yapılırsa teşhis koyulacak ama hamileyim herkes yaptırma diyor ama durumum çok kötü.. Çok istemiştim çocuğu sınavım oldu....

Doktor risk var diyip bana bırakıyor yarın prof görücek bakalım ne dicek o da aynı şeyleri söyler herhalde
Ben bu görüntülemelerin bebeğe zararı olmayacak kadar küçük miktarlar olduğunu okumuştum. Kaç haftalık hamilesiniz ?

Back