Gebelikte ağrı

ppaattya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
196
39
28
Merhaba, 7 haftalık gebeyim kasık ağrım, adet olacak gibi ağrım kaşık yanmam var. Bacağıma doğru vuruyor. Açık kahve sarı gibi akıntım da oluyor ara ara. Daha bugün doktora gittim. Anlattım ultroson baktı kanama alanın yok iyi dedi. 4-5 gün önce de başka doktora gittim yok demişti. Çok şükür ama akşam oldu gene başladı. Ben adet olurken hiç ağrı cekmezdim. Sanki tehlikeli birseymis gibi geliyor korkuyorum açıkçası. Gene böyle olmuştu iki hafta önce tek kullanımlık progeston iğne vermişlerdi geçmişti ağrılar. Gene başladı Allah korusun düşük yaparım diye korkuyorum. Dedim iğne yazın diye gerek yok dedi doktor ama ya varsa o zamanda kanama alanım yoktu sonuçta ve yazmıştı. Off stres oluyorum. Yarın gene gidip ısrarla o iğneden isteyeceğim sanırım. Böyle yaşayıp da sağlıklı gebelik sürdüren var mı????

oluyor ilk haftalar hafif regl sancısı. benim 6.haftada kanamam olmustu. 8.haftada da regl sancım olunca doktorum ne olur ne olmaz diye progestan fitil verdi. bende de kanama alanı görülmemişti ama her ihtimale karsı verdi. 10.haftada fitili bıraktım ve ertesi gün yine hafif lekelenmem oldu. doktorumu aradım progestana devam et dedi. 19.haftaya kadar falan devam ettik. sonra bıraktım. bi daha da olmadı kanama çok sükür. isterseniz, içiniz rahat edecekse baska bir doktordan daha fikir alın bence

Bana tek seferlik 10 mg iğne verdi iki hafta önce sadece, 4-5 gün önce farklı doktora gittim o da gerek yok dedi vermedi . Israrla istiycem yarın gereksiz yere kullanmanın zararı olur mu bilmem

Bana tek seferlik 10 mg iğne verdi iki hafta önce sadece, 4-5 gün önce farklı doktora gittim o da gerek yok dedi vermedi . Israrla istiycem yarın gereksiz yere kullanmanın zararı olur mu bilmem
hayır ya progesteron hormonu var içerisinde sadece. zaten vücudunuz ihtiyacı olanı alıp gerisini vajinal akıntıyla atıyor (fitilde öyleydi yani. iğnede nasıl işliyor bilmiyorum ) stres olmayın ama insallah güzel ilerler her sey

İnşallah. Ben gideyim yarın isteyim ısrarla bu ağrı beni korkutuyor. Bugün ısrar etmedim diye pişman oldum. Onu kaybetmek istemiyorum

Benim ağrılarım oldu… iğne batmaları oldu…kramplar oldu… hatta az su içmişim diye hastanelik bile oldum ….

Sonuç bebek sağlıklı mi
Evet çok şükür. Sen de panik yapma stres çok sıkıntılı bir durum bebişi de seni de etkiler. Hep iyi düşün. Şiddetli kramp girdiğinde resmen iki büklüm oldum yürüyemedim evdekiler korktu hastaneye zor yetiştirdiler ama ben hep içimden iyi çok iyisin bir sıkıntı yok diyip kendimi telkin ettim

Çok şükür birşey yokmuş. Benimde yoktur inşallah ve olmazsa. Zaten daha bugün doktora gittim ultrason baktı normal herşey dedi. O zaman ağrım yoktu şimdi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…