Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de aşırı canın yanıyor ya sanki ilk defa yapıyormuşsun gibiyani bikini bölgesine devam ediyorum, doktorum bir sorun olmaz dedi ama göbeğe cesaret edemezdim sanırım
Makine mi kullaniyorlar o bölgeye yoksa boncuk ağda mi ?Ben aldırıyorum hamile kaldığımdan beri 3kere aldırdım bişey olmaz kadına biraz dikkatli ol hamileyim dersen ona göre çekiyor zaten.
Evet deri inceldiği için çok hassaslaşıyor. Hafta ilerledikçe acı artıyorBi de aşırı canın yanıyor ya sanki ilk defa yapıyormuşsun gibi
Hadi yaa son haftalar yandık o zamanEvet deri inceldiği için çok hassaslaşıyor. Hafta ilerledikçe acı artıyor
Hangi ağda ile aliyorlar o bölgeyiAğdayı yaptırın gitsin ya
Ben aylardır yaptırıyorum
Bi şey olduğu filan yok
Göbeği komple boydan boya sürdürmüyorsunuzdur zaten
Ağda türlerini hiç bilmiyorumHangi ağda ile aliyorlar o bölgeyi
Eh biraz öyle oluyor.Hadi yaa son haftalar yandık o zaman
Yaa bende evde aldığım icin biliyorumAğda türlerini hiç bilmiyorum
Gidiyorum ve alıyorlar işte
Alt bölgeye kadar mi alıyorsunuz sadece yoksa ortayı miDoguma kadr kendim agda uyguladim , bir sknti olmadi . Ama gobegi komple almiyorum ben
Gobekte sadece ortayi , komple de alinsa birsey olacagni sanmiyorum ama doktornza danisin isterseniz. Sonucta bebek kac kat jceride deride olan bir islemden etkilenir mi ki bilemedimAlt bölgeye kadar mi alıyorsunuz sadece yoksa ortayı mi
Acıya dayanıklıysan yap yoksa hiç kalkışma kuzu. Ben yıllardır kendi ağdamı kendim yaparım hamile olduğumdan beri de devam ediyorum bikini,göbek,vs. Sorun olmuyor. Bu arada hayırlı olsun bebişinizHamişlerr 13+5 gunluk hamileyim ve göbek tuylerimi nasıl alacağımı sasırdım hep ağda ile alırdım suan korkuyorum bandı çekerken bi şey olur diye. Doğuma kadar ağda ile devam eden oldu mu acaba?
Yanı evet o biraz tuhaf ama insan korkuyor en iyisi sadece ortayla devam edeyim bendeGobekte sadece ortayi , komple de alinsa birsey olacagni sanmiyorum ama doktornza danisin isterseniz. Sonucta bebek kac kat jceride deride olan bir islemden etkilenir mi ki bilemedim
Merhaba bende 23 haftalığım epilasyon aletiyle alıyorum . Tüyleri çekiyor daha iyi. Ağda biraz sakıncalı olabilir bence. Yani ben cesaret edemiyorumHamişlerr 13+5 gunluk hamileyim ve göbek tuylerimi nasıl alacağımı sasırdım hep ağda ile alırdım suan korkuyorum bandı çekerken bi şey olur diye. Doğuma kadar ağda ile devam eden oldu mu acaba?
Cok teşekkür ederim bende yillardir kendim aliyorum daha hassaslaştı vücudum ama dayanabiliyorum en azından agda zamanla azaltiyorAcıya dayanıklıysan yap yoksa hiç kalkışma kuzu. Ben yıllardır kendi ağdamı kendim yaparım hamile olduğumdan beri de devam ediyorum bikini,göbek,vs. Sorun olmuyor. Bu arada hayırlı olsun bebişiniz
Doktoruna danis icin rahat etsinYanı evet o biraz tuhaf ama insan korkuyor en iyisi sadece ortayla devam edeyim bende