Gebelikte adet sancısı ve kasık ağrısı yaşayanlar

esra103

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2016
7
0
16
33
kızlar merhaba 10+4 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri gün içinde araklı olarak adet sancısı gibi ağrılar yaşıyorum. Heran adet olacakmışım gibi kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuran bi ağrı. Her defasında düşükmü yapıyorm diye lavobaya gidiyorum. Doktorum gaz sancısı yada bebek yapıyor olabilir diyor ama bu bildiğiniz rahim ağrısı. Benim gibi olan varmı. Varsa kaç ayına kadar bunu yaşadı.

İlk zamanlar benim de olmuştu canım doktorun her şey yolunda diyorsa korkma bebek yerleşirken oluyor o sancı.. Ben de kesin düşüyor diye düşünürdüm..

Ben de 6. Haftaya giricem hep var agrım ufak ufak oluyor. Bazen değişik bi agrı giriyor 1dk falan süren kasıklarım çekiliyor gibi sonra geçiyor bence de normal olması çünkü rahim değişim de büyüyor geriliyor vs..

Peki bu ağrılarla beraber kahverengi lekelenmelerin oluyor mu canım

Peki bu ağrılarla beraber kahverengi lekelenmelerin oluyor mu canım
Yok canım şu ana kadar hiç olmadı eğer öyle bişeyle karşılaşırsam doktora görünürüm cunku kimileri normal dıyor kimileri düsük riski olabilir dıyor gidio önlemini alırım enazından

Ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu benmde ayni senin gibi adet sancisi gibi agrilarm var kasiklarim geriliyor resmen.doktor bana progestan verdi o azaltti ama ara ara vuruyor gene

Normal bu agrılar , daha yolun çok başındasın,benimde ara ara oluyordu tabi çok şiddetli olmadıkça problem yok diye biliyorum ...ilerleyen haftalarda agrı fln kalmaz bence merak etme, ama için rahat olsun diye bu konuları doktoruna söylemelisin

Rahim büyüdükçe bu ağrılar olur 12. Hafta sonunda kesilir. Korkulacak bişey yok merak etmeyin...

İçim rahat etti sağolun kızlar. Evet yolun çok başıRabbim sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

Bu agrilar cok normal cnm.. Son aya kadar hep olucak agrilar.. Siddetli agridan kork..

İlk zamanlar benim de olmuştu canım doktorun her şey yolunda diyorsa korkma bebek yerleşirken oluyor o sancı.. Ben de kesin düşüyor diye düşünürdüm..
bende 15 aralıkta adet oldum geri cekılme yöntemı kullandık ayın 26sında (doğurgan döneme denk geliyor dıye) ocagın 10unda adet olmam lazım ama sırtımda ve kasıklarımda şiddetlı ağrı var midem de kötü bişey varmıs gibi hıssedıyorm neden olabilir?ayrıca gögsümde mavı damarlar gözükmeye başladı neden olabilir

İkimizde 15 Aralık tarihi ile adet olmuşuz...Kan testi yaptırdınız mı peki?Göğüste mavi damar belirmesi gebelik belirtisi gibi sanki..İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız...Ben de adetimi bugün bekliyorum. Tabi gelmese daha iyi :) Normal zamanda adet günü sancı yaşarken, bu ay adetten 1 hafta önce belirti sancılar başladı..Umutlanmak istemiyorum hemen, o yüzden adetin gecikmesini bekleyeceğim sadece :)))

Benim normalde 2 gün önceden adet olacağımı anlardım fakat bu sefer ne ağrı var nede başka bişey yarın adet olmam lazım ama olmam inşallah ümitlemek de istemiyorum aklima da geldikçe seviniyorum bakalim nolcak

merhaba kızlar;

benimde adetime 1 hafta var. benimde ovulasyon günüm 2-3 ocaktı ovulasyon testi ile öğrendim ve değerlendirdik. ovulasyon günümden bi kaç gün sonra kasıklarımda adet olcamış gibi bir ağrı oludu 1-2 defa da iğne batması gibi oldu geçti. şimdi hala ara ara hafif sancılar oluyor sanki adet olcamda olamıyormuşum gibi acaba oldum mu diyerek bakıyorum hiçbirşey yok ve akıntım var biraz daha adetime de 1 hafta var acaba hamile olabilir miyim ?

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza :) benim de Regl günümden bir hafta önce regl sancılarım vardı normal de böyle olmazdı test yaptım pozitif çıktı doktoruma sorduğum da kasık ağrılarınızda beklediğinizden daha farklı durumlar varsa gebelik belirtisi olabilir normal dedi

Merhaba benim daha adetime 8 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum. Bazı aralıklarla ağrım duruyor. Yani normalde adet ağrılarım adet oluncaya kadar devam ederdi durmadan. Ama şimdi ara ara
Sende de mi ara ara oldu

Yo 17 hafta oldu hayla agrıyor sancılı geçmiyor 2 aydan başladı ağırlar

Merhaba baya bi vakit olmuşta benim de böyle agrılarım ve lekelenmelerim var sizin bu döneminiz nasıl geçti bi sorun oldu mu gebeliğinizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…