Peki bu ağrılarla beraber kahverengi lekelenmelerin oluyor mu canımBen de 6. Haftaya giricem hep var agrım ufak ufak oluyor. Bazen değişik bi agrı giriyor 1dk falan süren kasıklarım çekiliyor gibi sonra geçiyor bence de normal olması çünkü rahim değişim de büyüyor geriliyor vs..
Şimdi ne kadarlık senin bebişin canımİlk zamanlar benim de olmuştu canım doktorun her şey yolunda diyorsa korkma bebek yerleşirken oluyor o sancı.. Ben de kesin düşüyor diye düşünürdüm..
Yok canım şu ana kadar hiç olmadı eğer öyle bişeyle karşılaşırsam doktora görünürüm cunku kimileri normal dıyor kimileri düsük riski olabilir dıyor gidio önlemini alırım enazındanPeki bu ağrılarla beraber kahverengi lekelenmelerin oluyor mu canım
Bu agrilar cok normal cnm.. Son aya kadar hep olucak agrilar.. Siddetli agridan kork..kızlar merhaba 10+4 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri gün içinde araklı olarak adet sancısı gibi ağrılar yaşıyorum. Heran adet olacakmışım gibi kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuran bi ağrı. Her defasında düşükmü yapıyorm diye lavobaya gidiyorum. Doktorum gaz sancısı yada bebek yapıyor olabilir diyor ama bu bildiğiniz rahim ağrısı. Benim gibi olan varmı. Varsa kaç ayına kadar bunu yaşadı.
bende 15 aralıkta adet oldum geri cekılme yöntemı kullandık ayın 26sında (doğurgan döneme denk geliyor dıye) ocagın 10unda adet olmam lazım ama sırtımda ve kasıklarımda şiddetlı ağrı var midem de kötü bişey varmıs gibi hıssedıyorm neden olabilir?ayrıca gögsümde mavı damarlar gözükmeye başladı neden olabilirİlk zamanlar benim de olmuştu canım doktorun her şey yolunda diyorsa korkma bebek yerleşirken oluyor o sancı.. Ben de kesin düşüyor diye düşünürdüm..
Benim normalde 2 gün önceden adet olacağımı anlardım fakat bu sefer ne ağrı var nede başka bişey yarın adet olmam lazım ama olmam inşallahİkimizde 15 Aralık tarihi ile adet olmuşuz...Kan testi yaptırdınız mı peki?Göğüste mavi damar belirmesi gebelik belirtisi gibi sanki..İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız...Ben de adetimi bugün bekliyorum. Tabi gelmese daha iyi :) Normal zamanda adet günü sancı yaşarken, bu ay adetten 1 hafta önce belirti sancılar başladı..Umutlanmak istemiyorum hemen, o yüzden adetin gecikmesini bekleyeceğim sadece :)))
Merhabalar ben yeni katıldım aranıza :) benim de Regl günümden bir hafta önce regl sancılarım vardı normal de böyle olmazdı test yaptım pozitif çıktı doktoruma sorduğum da kasık ağrılarınızda beklediğinizden daha farklı durumlar varsa gebelik belirtisi olabilir normal dediİkimizde 15 Aralık tarihi ile adet olmuşuz...Kan testi yaptırdınız mı peki?Göğüste mavi damar belirmesi gebelik belirtisi gibi sanki..İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız...Ben de adetimi bugün bekliyorum. Tabi gelmese daha iyi :) Normal zamanda adet günü sancı yaşarken, bu ay adetten 1 hafta önce belirti sancılar başladı..Umutlanmak istemiyorum hemen, o yüzden adetin gecikmesini bekleyeceğim sadece :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?