Gebelikte abur cubur

feyzacos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
8
3
29
Merhabalar. Ben hamile olduğumu yeni öğrendim bira sürpriz oldu şu an 5. Haftadayım. Öğrenmeden önce de cips gibi oldukça zararlı besinler fazla tükettim bebeğe bir zararlı olur mu internette çok olumsuz yazılar var çok tedirgin, oldum bebek benden şu an beslenmiyor ama zararı olur mu acaba

bir sey olmaz endişe etmeyin. sağlıklı beslenmeye calisin. ama benim de canım cok cektiğinde cips, pizza, kola içiyordum. doktorum abartmamak kaydıyla tüketebileceğini söylemisti. bir sorun da yasamadım. ama dediğim gibi %98 sağlıklı besleniyordum.

Bir sey olmaz bence. Bende abur cubur cok tuketirdim sonrasında dikkat etmeye basliyosun zaten vicdan yapıyorsun. Henuz cok cok erken bir surectesin hayirli olsun saglikla ilerlesin gebeligin.

Tuketımı kestıgınıze gore sorun yok.
Kalıcı oje yaptırmayın
Sac boyası
Ombre dip boya keratin yukletme Brezilya fönu nolursa olsun hıc bırını yaptırmayın.

Bebeklerin kordon kanında amnıyon sıvısında fılan hep o kimyasallar cıktı. Bebege gecıyormus yani

Yani dün öğrendim ve düne kadar yedim hep çok yeniyken de etkilenir mi bebek onu bilmiyorum

Yani dün öğrendim ve düne kadar yedim hep çok yeniyken de etkilenir mi bebek onu bilmiyorum
Etkilenmez
Ben lazere gıdıyodum
Hacamat yaptırıyodum
Ve dogum kontrol hapı kullanıyordum.

Ki gebeymısım.. Ucuncu aya dogru ogrendım

korkmayın öğrendikten sonra dikkat edersiniz hiçbir zararı olmaz hayırlı olsun

Hiç bişey olmaz korkmayın. Dip balıkları,midye,iyi pişmemiş yumurta,et urunleri vs gibi doğrudan zarar verebilecek besinler dışında ki şeylerden nadiren yiyebilirsiniz. Ben şahsen fazla kisitlamamistim kendimi çok şükür hiç bişey de olmadı. Çoğunlukla sağlıklı beslendim tabi ama. Arada kaçamak yaptım.

%99 sağlıksız besleniyorum her türlü abur cuburu yiyorum bebeğim iyi gidiyo şimdilik. yani bişiy olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…