Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki cinsiyet orgnlari kaçıncı haftada oluşurCinsiyeti yok bebeğin o haftalarda. Keseydi onlardı bunlardı teori sadece
12.haftada 2 cinsiyette de çıkıntı var demişti doktor bana, kızlarda o çıkıntı kayboluyor erkeklerde kalıyor, o yüzden 12 civarı yapılan tahminlerde yanılma payı yüksek demişti.Peki cinsiyet orgnlari kaçıncı haftada oluşur
Erkek olması lazım sanki. ? Çok da blmyorum ama erkek kesesi fasulye gibi oluyormuş12.haftada 2 cinsiyette de çıkıntı var demişti doktor bana, kızlarda o çıkıntı kayboluyor erkeklerde kalıyor, o yüzden 12 civarı yapılan tahminlerde yanılma payı yüksek demişti.
Kesem böyleydi benim, normalde keseye göre ne olmalıydı? :)
Eki Görüntüle 3514910
Yani 12. Haftada ogrenmedinizmi cinsiyeti12.haftada 2 cinsiyette de çıkıntı var demişti doktor bana, kızlarda o çıkıntı kayboluyor erkeklerde kalıyor, o yüzden 12 civarı yapılan tahminlerde yanılma payı yüksek demişti.
Kesem böyleydi benim, normalde keseye göre ne olmalıydı? :)
Eki Görüntüle 3514910
16'da öğrendim, 16'ya kadar çıkıntı yoktu, erkek evetYani 12. Haftada ogrenmedinizmi cinsiyeti
Benim kese yuvarlaktı,12 de kız gibi dedi bir doktor ,başka doktora 14te erkek 16 da erkek 19da bir kız diyen daha çıktı)Kızlar sizce 8. Haftada keseden belli olablrmi cinsuyet yaklaşık olarak ? Benimki yukarıdan aşağıya oval geliyor burdan fotograf atılmıyor benim telefondan kaynaklı . Erkek bebek kesesinin şekli nasıl olur ya da kızın?
Benim kesemi de yorumlar mısınız 11haftalık burdaErkek olması lazım sanki. ? Çok da blmyorum ama erkek kesesi fasulye gibi oluyormuş
Çıkıntı olunca ne oliyormus cinsiyet organimi16'da öğrendim, 16'ya kadar çıkıntı yoktu, erkek evet
Evet erkek olduğu belli değildi yaniÇıkıntı olunca ne oliyormus cinsiyet organimi
Anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet erkek olduğu belli değildi yani