Gebelikte 3x3.5 cm miyom

udg06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
1.192
5.594
158
46
Ankara
merhabalar
Dün kontrolümde rahim üst kısmına yakın miyom çıktı. Acaba böyle miyomu olan sorunsuz gebelik geçiren var mı. Bu miyom kafamı karıştırdı. İnternette bir sürü şey yaZıyor. Doktorum şimdilik önemsemedi ama ben sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum. İlerleyen haftalarda nelerle karşılaşabileceğimi bilmiyorum. Tecrübesi olanlar yazabilirse sevinirim.

Merhaba canim insallah bebisini sag salim kucagina alirsin. Ben gecen sene 3cmlik miyomla hamile kaldim. Miyomum hamileligim sirasinda 9 cm oldu (submukoz yani rahmin icine dogru buyuyen miyom) ve ustelik plasenta miyom uzerine yapısıktı. Doktor kontrollerim daha sık tı bu yüzden, oglumun gelisimini takip etmek icin, cok sukur 39+3 normal dogum yaptim, hic bir sıkıntım olmadi. Suan dogumdan 7 ay sonrada kurtaj teknigiyle miyomu cikartti doktor, hic agrim yok cok sukur. Bebisimi sadece kucagima alamicam bi kac gun okadar

Merhaba sizinle ayni durumdayim 16 haftalik hamileyim 9 cm miyom var. Sizin miyom rahmin neresindeydi. Benim kanala dogru buyumus.insaallah bende sizin gibi normal zamaninda doğururum cok endiseliyim

Kaç haftalık hamilesiniz ben de hamileyim şuan 13+1 8 cm miyomum var hamilelikte oluştu . İlk zamanlar aşırı ağrı sancı oldu hiç uyku bile uyuyamadım 9. Haftada yoğun bi kanamam oldu hastanede yattım Dr söylemişti sancılı olur kanamam olabilir diye. Bu arada miyomdan dolayı tuvalete çıkmak bile işkence oldu bağırsak harekwtlerim sıfırdı beslenmeme çok dikkat ettim. Kanamadan 4 dün sonra sancılarım agrilarim azaldı sadece evde bile biraz yurusem ayakta dursam belim ikiye bölünecek gibi ağrıyo. Her hafta bir cm de fazla büyüyordu ama kanamadan sonra büyüme durdu sürekli takibe gidiyorum.suan bebeğim de gayet iyi dr tedbir olsun diye bebe aspirini verdi bebeğe kan akışını engelleme ihtimali var bunu kullan diye. Şimdi rahat rahat anlatıyorum ama o stresi attım siz de tedirgin olmayın Rabbim hayırlı kolay sağlıklı rahat doğum nasil etsin tüm hamilelere

Çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmanıza sevindim. Benim de kanamam olmadı ama milyon rahim tepesinde rahim büyüdükçe üst tarafa baskı yapıyor. Büyümesi durdu ama verdiği rahatsızlık devam ediyor. Karnım çok büyük şu an 22+ oldum. İnşallah sorunsuz şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi

Amin inşallah ama siz içinizi ferah tutun inanın o kadar zor olması beklenen doğum hikayeleri okudum ki inanılmaz derecede kolay bir doğum yaşamış olan. Yani bugün dr size ne söylediyse aynı şeyler söylenmiş aynı şeyleri yaşamış biri çıksa biriniz çok kolay biriniz çok zor doğum yapabilirsiniz. Ben bunu şükür erken anladım ve inanın zaman zaman dr da bana çok olumsuz şeyler söylüyo ama kesinlikle içimde bunun için en ufak bi stres oluşturmuyorum sadece melegimin üzerine elimi koyuyorum ve benimle kal diyorum benimle kal ve beni güçlü kıl varlığına diye de Allah a dua ediyorum .ben dogumumun da gayet kolay olacağını düşünüyorum. Allah tüm hamilelere sakinlik kolaylık sağlık sıhhat nasip etsin rahatça doguralim meleklerimizi huzurla buyutelim

Merhaba sizinle ayni durumdayim 16 haftalik hamileyim 9 cm miyom var. Sizin miyom rahmin neresindeydi. Benim kanala dogru buyumus.insaallah bende sizin gibi normal zamaninda doğururum cok endiseliyim

Insallah canim.
Benim miyomum hamileligimin basinda rahmimim catisindaydi (üst tarafta) ve rahim icine dogru buyuyen cinsinden. Karnim buyudukce o da sola dogru buyudu, ben bebegimi sol tarafta hic hissetmedim ama cok sukur agrisiz sizisiz atlattim. Darisi insallah sizlerin basina, Rabbim beni nasil kurtardiysa sizlerede ayni kolayligi mutlulugu yasatsin

Doğumdan sonra miyom noldu bende de var da meraklardayım

Doğumdan sonra miyom noldu bende de var da meraklardayım

Miyomum rahim icinde oldugu icin doktor kurtaj yapip cikardi, ama ameliyat odasina girdim. Cok iyi gecti hersey haftaya kontrolum var insallah rahmim iyi iyilesmistir

Miyomum rahim icinde oldugu icin doktor kurtaj yapip cikardi, ama ameliyat odasina girdim. Cok iyi gecti hersey haftaya kontrolum var insallah rahmim iyi iyilesmistir
Çok geçmiş olsun cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…